Nnywellness.com

Hvordan bruke en grøft for en rampe


Hensikten med å bruke en grøft for en bil ramp er å utføre reparasjoner eller vedlikehold fra undersiden av bilen. En av de viktigste grunnene for å bruke en grøft som en rampe er å hindre fra å bygge en hjemmelaget rampe eller kjøpe en ny rampe. Grøfta må være riktig bredde, lengde og høyde for å trygt parkere bilen på grøften. Så lenge bilen står trygt parkert på grøften, kan eventuelle reparasjoner eller vedlikehold gjøres fra under bilen.

Instruksjoner

• Kontroller grøfta og omegn og fjern rusk. Trekke bilen foran grøfta så bakhjulene står overfor grøften

• Sakte tilbake bilen opp den andre siden av grøfta og ned grøfta til bakhjulene er samme avstand fra bunnen av grøfta forhjulene er. Med andre ord, bakhjulene bør være nær toppen av grøfta og forhjulene bør være øverst på den andre siden av grøfta. Hvis grøfta er for brede eller dyp, bruk 2-av-12 styrene.

• Mål avstanden fra én foran hjulet til andre hjulet målebånd. Mål avstanden fra en bakhjulet til andre bakhjulet. Også måle lengden fra de forreste hjulene til bakhjulene å sikre at styrene er lenge nok. Plass styrene over grøften i nøyaktig bredden målinger som den fremre og bakre hjul.

• Sakte trekke bilen rett i styrene. Har en hjelper veilede deg over styrene til kjøretøyet er jevnt og sikkert på toppen av styrene. Delta på parkeringsbremsen slik at bilen ikke kast. Slå motoren

• Sted hjulet parkeringsklosser foran og bak alle fire hjul. Undersøk bilen grundig for å sikre at det sitter ordentlig over grøften eller over styrene. Flytte bilen opp og ned sidene av grøfta etter behov til riktig høyde er oppnådd.

Tips og advarsler

  • Sikre styrene har samme avstand fra hverandre og jevnt på hver side av grøfta. Dette vil gjøre det tryggere for bilen kjøre opp i styrene og sitter trygt på styrene.
  • Sikre bilens parkeringsbremsen er engasjert og hjulet parkeringsklosser brukes. Gjør det kan resultere i bilen ruller av styrene eller grøften.
  • Alltid Vær svært forsiktig når du arbeider under alle kjøretøy som bruker en grøft som en rampe.