Nnywellness.com

Hvordan fil for en tapt til bilen min


Hvordan fil for en tapt til bilen min

Bilens tittelen er bare juridisk dokument som en person kan kreve eierskap av et motorkjøretøy. Du kan ikke selge, handle eller låne penger mot en bil uten en tittel. Hvis et kjøretøy tittel er tapt, må en ny oppnås gjennom Institutt for Motor Vehicles der bilen var siste tittelen. Hvis du vil bruke for en tapt, må du fullføre en søknad for tapt tittel og filen det med DMV.

Instruksjoner

• Bestemme hvem som trenger å søke om en tapt tittel. Bare den siste registrerte eieren kan bruke for en tapt. Hvis du er den registrerte eieren av kjøretøyet med en tapt tittel, vil du være kvalifisert til fil for en tapt. Hvis du ikke er den gjeldende registrerte eieren, må så den forrige eieren filen.

• Komplett søknad som tapt tittel. De fleste jurisdiksjoner vil tillate deg å fil som tapte tittel online gjennom DMV nettsted for at kommunen. Hvis ikke, vil du kunne bruke i person ved å gå til lokale DMV kontoret eller per post. Bilen må være registrert i jurisdiksjonen der du filen.

• Presentere bevis av eierskap og identifikasjon. Noen jurisdiksjoner krever at du presentere bevis for eierskap. Dette kan være i form av kjøretøyets registreringsnummer eller bill of salg. Du må også presentere bevis for identifikasjon, som vanligvis består av en kopi av førerkort.

• Få like kjøretøyet tittelen. Avhengig av jurisdiksjon og metode for søknaden kommer tittelen via post i en 30 dager etter bruk. Etter mottak, umiddelbart sikre tittelen i en safe eller brannsikker safe for sikkerhets skyld.

Tips og advarsler

  • Før du bruker for en tapt, kontroller at tittelen er virkelig tapt. Innlevering for en tapt tar tid og penger. Kontroller at du ser i alle tenkelige sted du kan ha plassert den før du søker en tapt tittel.