Nnywellness.com

Hvordan lage en glassfiber karosseriet 1


Hvordan lage en glassfiber karosseriet 1
Glassfiber karosserideler tilby styrke av aluminium samtidig betydelig redusere bilens total vekt. Du kan gjøre glassfiber karosserideler hjemme for å erstatte skadede paneler etter en ulykke, i tillegg til å erstatte eksisterende paneler for å tilpasse bilen. Du kan også spare penger gjør din egen glassfiber paneler over kjøpe paneler i en butikk. For å gjøre din egen glassfiber panel, trenger du bare noen forsyninger og et par dager.

Instruksjoner

• Nøye tegn design og merke deg målene på din eksisterende karosserideler. Hvis du tilpasser panelene, kan du utforme den imidlertid du likeâ innenfor rammene av bilens dimensjoner. Det viktigste design aspektet er plasseringen av tilkobling av panelet til bilen. Dette må være nøyaktig lik lager paneler.

• Forme Styrofoam blokken i mold for panelet. Bruk et barberblad eller kniv til å ta ut store stykker og 180-korns slipepapir til å jevne den. Dekker Styrofoam med et jevnt lag av Bondo og la dem tørke. Når Styrofoam er tørt, sand det glatt med 220-korns slipepapir.

• Bruke polyester primer over Bondo i ett med strøk. Tillate primer tørke før sliping. Tørketid vil variere med produsenten; Følg instruksjonene nøye. Sand primer med 220-korns slipepapir starte og fortsette å sand med finere grits. Slutten av våt sliping med 1000-korns slipepapir.

• Voks mold en gang om dagen i tre dager. Dette sikrer en tett forsegling og en glatt overflate for legging av glassfiber og harpiks. Cover mold med tre lag med verktøy gel, og la den bli tacky. Når gel er tacky, pensel harpiks direkte over dokumentet.

• Skille glassfiber i tråder. Kontroller at det er ingen store biter av tilkoblede glassfiber. Lå glassfiber direkte på topp på harpiks, og bruk en roller for å fjerne luftbobler. Laget av harpiks og glassfiber seks ganger for å sikre en tykk kropp panel. Når tørr, lirke panelet ut av formen benytter en blande trestav. Bruk en barberhøvel for å fjerne noen stikker bitene av glassfiber.