Nnywellness.com

Min 2002 Chevy Van starter ikke


Chevrolet gjør en rekke varebiler inkludert Astro, Venture og Express. Hver er forskjellige i kroppen stilen også som motoren spesifikasjoner. Problemer som fører til de varebiler ikke starter riktig er typisk generelle auto problemer. Imidlertid var det flere minnes i 2002 som kan være skyldige når van ikke fungerer.

Instruksjoner

• Åpne hette og sjekk batteri og tennpluggen tilkoblinger. Tilkoblinger kan noen ganger bli korrodert eller har rusk dekker dem. Kontakt områder bør være fri for renseprosessen. Stram tilkoblinger hvis nødvendig. Feilfri av kontaktene hvis skitt eller korrosjon er kjent. Dette gjenoppretter en god forbindelse.

• Fjern tennpluggen. Trykk tennpluggen ledningen til metall. Hvis det er ingen spark, vil ikke bilens motor være antent på riktig måte.

• Vri nøkkelen og prøve å starte bilen. Hvis du ikke hører lyder, kan din tenning være feil. Hvis du høre en klikkelyd støy, kan starteren være skyldige.

• Lytte til lyd når bilen fungerer som kan indikere et problem. Hvis bilen ikke starter, kunne de lydene som du hørt den beste indikatoren. Hvis det var en banke støy før van starter problemet, kan drivstoffpumpe og komponentene være skyldige. 2002 Venture har en tilbakekalling på drivstofftanken innløp tilbakeslagsventil (ICV). Drivstoff gasser kan passere gjennom, og det kan føre til drivstoff å lekke. Dette kan igjen føre til motoren banket og selv motoren å gripe og til slutt ikke starte riktig.

• Sjekke væskenivåer. Ikke bare kan dette varsel om en mulig lekkasje i motoren, kan det også holde maskinen blir skadet av et lite væske i pumpen. På 2002 Chevy Astro, kan et problem med segl O-ring på drivstoff system føre en lekkasje. Fravær av gass kan forårsake problemer med bilen starter riktig. Legg i en gallon av gass og prøver å starte bilen. Selv om van vil ha en gass måle, kan til tider det være feil også.