Nnywellness.com

M500 Palm spill


M500 Palm spill

PDA er kjent for å holde folk organisert og aktivitet. De er gode for lagring av viktig informasjon, for eksempel telefonnumre, adresser og spesielle avtaler. Palm M500 PDA er ikke forskjellig fra andre PDAer. Den har mange nyttige programmer forhåndsinstallert som hjelpe folk holde informasjonen organisert. Palm M500 kan også holde deg underholdt. Det er flere spill tilgjengelig for installasjon på PDA.

Kortspill

En rekke spill er tilgjengelig for Palm M500 PDA. Klassiske spill som FreeCell, kabal og poker kan lastes ned for en liten avgift. Casinospill kan også lastes. Spill som roulette og blackjack er tilgjengelig for deg å nyte. I roulette, teste lykken ved å velge tall eller farger. Blackjack er et spill hvor du konkurrerer mot giveren har den beste hånden. Personen som er nærmest til 21 uten å gå over vinner.

Sportsspill

Fotballfans får spillet Master Kick. Spill fotball innendørs, utenfor, i gjørme eller i snøen i dette actionfylte spillet. Forsvare deg selv og kjempe for tungvekt kronen i spillet boksing konger 2004. Spille strandvolleyball med spillet Volley Balley. Spillet har tre gamer nivåer å velge mellom: nybegynner, ekspert og Master av Volley-Balley. Konkurrere i en fem-team basketball tournament i spillet Slam Dunk konger 2004.

Arcade spill

Ta arkade med deg uansett hvor du laster ned mange arkade-stil spill. Colortris er en kopi av den klassiske spille Tetris. LettersFall er et ordspill hvor du må lage ord så raskt som mulig for å unngå fallende bokstavene fra å ta over styret. Spille smilende boble, et spill hvor du må fjerne alle boblene fra brettet ved å skyte dem mot bobler av samme farge. Tre eller flere bobler må koble for å fjerne dem fra brettet. Slå ned så mange pinner som du kan mens du unngår rennesteinen i bowling-stil spillet 300 bolle.

Strategispill

Test ferdighetene dine beslutninger i ulike strategispill som er tilgjengelig for nedlasting for Palm M500. Mahjohg er en gammel kinesisk spill hvor du må flytte alle brikkene fra brettet. Men kan bare visse fliser flyttes samtidig frigjøre flisene som er plassert under dem. Det er over 400 oppsett å spille. Sudoku Master II er en ufattelige tall spill der du må justere tallene 1-9 i en bestemt rekkefølge slik at de vises bare én gang på rad og rutenett. Spillet kan spilles alene, eller du kan spille sammen med andre brukere som har spillet.