Nnywellness.com

Hvordan slår jeg på radioen på min BlackBerry Pearl?


Blackberry Pearl, som andre BlackBerry-enheter, varsler brukeren stadig når enheten er ferd med å slå og slå. En funksjon i BlackBerry automatisk slår seg av enhetens cellular, Wi-Fi og Bluetooth-radioer for å spare strøm slik at brukeren kan tilgang til viktig informasjon på telefonen mens batteriet er døende. Imidlertid når telefonen er ladet eller fått nok strøm til å fortsette normal drift, vil mobilnettet radioen ikke automatisk slå seg tilbake på. Brukernes kanne lett adgang en meny for å aktivere sine mobilnettet radioer etter lading batterier.

Instruksjoner

• Trykk BlackBerry "Meny" knapp, eller bla til BlackBerry-logoen på enheten startskjermbildet, og bruke rullehjulet til programmene.

• Bla til "Administrere tilkoblinger" programmet representert ved et ikon med en antenne. Det er vanligvis plassert mot slutten av anvendelsen listen hvis du ikke har omorganisert den fra det opprinnelige oppsettet.

• Merk tittelen "Mobile nettverk", og trykk rullehjulet å velge. Etter en stund, cellular nettverksikonet vil bytte fra "OFF" til normal tilstand, og du vil snart få mobiltelefontjenester.