Nnywellness.com

Hvordan koble datamaskinen til en Samsung HDTV


Som datamaskiner beveger skjermer og TVer mot lignende HD-teknologier, kan du finne deg selv ønsker å bruke Samsung HDTV som skjerm for datamaskin eller se filmer fra nettet på high definition TV. Avhengig av alder og produsenten av din fjernsyn og datamaskin, kan du koble datamaskinen til TVEN med en enkelt kabel, eller du kan kreve flere ledninger og muligens en adapter.

Instruksjoner

• Koble TVen til Samsung HDTV ved å sette inn en HDMI-, DVI- eller DisplayPort-kabel direkte til porter på begge enhetene. Hvilken kabeltype vil avhenge av portene på både datamaskinen og på TV.

• Kjøpe en adapter hvis datamaskinen og Samsung TV ikke deler den samme typen port. For eksempel hvis datamaskinen har en DisplayPort ut og TV-en har en HDMI-innganger, vil en DisplayPort-til-HDMI-adapter.

• Definere lyd mellom datamaskinen og TV hvis du bruker DVI- eller VGA-kabler. Vanligvis krever dette en standard, mannlige hodetelefonutgang som konverterer til standard RCA-kontakter. Du trenger ikke å fullføre dette trinnet med HDMI eller DisplayPort kabler, som støtter både lyd og video signal.

• Still TV til riktig inngangen til datamaskinen innholdet. Dette kan for eksempel være "HDMI1" Hvis du bruker en HDMI-tilkobling. Endre TV-inngang til du finner den riktige innstillingen.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruker et kort fra en standard som støtter både lyd og video, som HDMI eller DisplayPort, til en bare grensesnitt (DVI eller VGA), må du også bruke en lydkabel.