Nnywellness.com

Hvordan installere Blackberry temaer uten en datakabel


BlackBerry temaer er en flott måte å tilpasse din favoritt BlackBerry smartphone. Det finnes flere nettsteder som selger BlackBerry temaer og gjøre enkelte temaer tilgjengelig gratis. Hvis du ikke har en datakabel, finnes det en enkel måte å laste ned BlackBerry temaer "Over the Air," som betyr via Internett-tilkoblingen på telefonen. Når du bruker BlackBerry-smarttelefonen til å laste ned temaet, vil den umiddelbart være tilgjengelig for bruk. Du kan få din favoritt BlackBerry tema raskere med et trykk på en knapp.

Instruksjoner

Installere BlackBerry temaer uten en datakabel

• Åpne nettleseren på BlackBerry ved å klikke på kloden i menyområdet. Ordet "Browser" vil være under verden.

• Klikk menyknappen og bla ned til "Gå til" Hvis nettleseren åpner en annen Hjem-skjermen. Hvis du åpner nettleseren og du kan umiddelbart skrive inn en webadresse, trenger du ikke å klikke "Gå til".

• Skriv inn nettadressen som du ønsker. Klikk "Go." Det er mange selskaper som selger BlackBerry temaer. Hvis du ikke har en nettside i tankene, har en elektronisk etter først.

• Klikk på kategorien "Temaer" på nettsiden til ditt valg. Du sendt til en liste over temaer du kan velge fra.

• Klikk temaet du vil bruke. Et nytt vindu vil åpne opp på skjermen. Klikk "Kjøp." Temaer er tilgjengelige for deg basert på typen BlackBerry du har og operativsystemet på det BlackBerry. Bestemt nettstedet du kan finne ut om telefonen og operativsystem er kompatibel.

• Klikk "Last ned" når skjermen kommer opp som ber deg laste ned temaet. En fremdriftsindikator vises når det begynner å laste ned. Etter det nye temaet har lastet ned, kan det bli funnet på BlackBerry "Options" og deretter "Tema."