Nnywellness.com

Hvordan få gratis Internett på en Verizon Wireless Razr V3m


Det virker som alle i dag har en V3m telefon. Den lekre designen og andre flotte funksjoner gjør det en av de beste telefonene tilgjengelig. En av disse funksjonene er muligheten til å gå på Internett for å kontrollere eller skrive e-post eller gjøre hva du vil gjøre. Dessverre dette kan være en dyr service å bruke, men heldigvis kan du få gratis Internett på telefonen Razr V3m og det er lett å konfigurere slik at snart du kan surfe på nettet gratis på telefonen.

Instruksjoner

• Åpne din Razr V3m og skriver #073887 etterfulgt av stjernen tegn så fort du kan uten pause eller stoppe. En meny bør dukker opp, hvis det ikke prøv dette trinnet igjen. Hvis du mottar menyen så det burde si Skriv "Skriv inn sikkerhetskoden" i seks nuller. Når du har gjort det trykker overdelen rett knapp på din Razr å få en liste over funksjoner og "webøkter" skal være uthevet og på toppen av listen.

• Trykk på øverste høyre knapp å markere "Ny post", og trykk deretter samme overdelen rett knapp på igjen. Trykk midtknappen og skriv "Google", og trykk deretter "OK".

• Rull til du ser "Gateway IP 1" og deretter merker du den og skriver inn "64.233.167. 99."og trykk toppen rett nøkkel. Nå bla nedover til du finner "Port 1" og markere den. Skriv inn "80" og trykk ned på den øverste venstre knappen på telefonen Razr V3m.

• Trykk øverst til høyre for å fullføre din Razr V3m å få gratis Verizon Wireless.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruker dette satt opp for å koble før 9 pm får du belastet minutter fra Verizon Wireless telefonen plan, men det er alt. Hvis du bruker den etter ni PM helgene det er helt gratis.