Nnywellness.com

Hvordan endre girolje på 2002 Honda Odyssey


Hvordan endre girolje på 2002 Honda Odyssey

2002 Honda Odyssey overføringssystem har tre liter væske og må endres hver 30 000 miles eller annethvert år. Endring av girolje inngår regelmessig vedlikehold og må fullføres for å holde motoren i optimal stand. For mye, for lite eller skitne girolje kan forårsake store skader til overføring. Du kan endre girolje i din 2002 Odyssey i omtrent en time, med bare noen få verktøy.

Instruksjoner

• Øk foran Odyssey med en jack og lavere på jack står for støtte. Skyv under bilen og se etter den store metall boksen nær sentrum, litt på førersiden. Boksen er omgitt av boltene som holder det til motoren. Finn store skruen pin bolten ved siden av metall. Dette er overføring væske avløp bolten.

• Plasser en stor gryte under avløp bolten. Bruk ratchet angre avløp bolten. Vent girolje stoppe pouring fra bolten. Rengjøre den av med en våt rag. Sett tilbake og stram bolten.

• Fjerne jack står og lavere van til bakken. Pop panseret og finne overføring væske måling i motoren, over overføring avløp pan. Trekk ut måling.

• Plasser en trakt i røret og hell i tre liter girolje. Erstatte måling og lavere panseret. Kjøre bil i fem minutter og deretter la bilen avkjøles i 15 minutter. Åpne Shack og drar i måling. Kontrollere nivået av væsken. Det bør være mellom minimums- og linjene. Legge til flere hvis det er under minimum linjen. Drain væske ved å gjenta trinn 1 til 3 Hvis er over den maksimale linjen.

Tips og advarsler

  • Se avløp plug skive eller pakning for tegn på forringelse. Det må byttes.