Nnywellness.com

Hvordan sette neonlys på en motorsykkel


Hvordan sette neonlys på en motorsykkel

Forbedre utseendet på en motorsykkel med neonlys oppretter en fet egendefinert utseende. Det øker den motorsykkel Vis kvalitet og verdi. Installere lysene kan være utfordrende, men det kan oppnås etter noen enkle trinn. Vurder nøye hvor du vil plassere neon for å unngå brudd og overoppheting. Du kan plassere lys under tanken og over motoren, montert på rammen eller gaffel rør eller under motoren. Neonlys kommer i rør av varierende lengde og størrelser for å møte en rekke behov.

Instruksjoner

Forberedelse

• Velg plasseringen hvor du vil montere neon. Gjør dette før du kjøper, som avgjør dette til lengden og kvaliteten av neon må. Montering neon under tanken og over motoren krever varmebestandig neon, men neon trenger ikke å være så godt skjermet fra brekkasje. Neon montert under motorsykkelen trenger ikke å være så varmebestandig men trenger å være skjermet fra brudd på grunn av veien rusk. Tillat et par inches på hver ende av neon for montering maskinvare og ledningsnett forbindelser.

• Vurdere det elektriske systemet i motorsykkelen og sørg for at lading systemet vil håndtere behovene til de ekstra belysning. Hvis du har lagt til andre ekstra belysning, kontrollerer du at du er fortsatt innenfor vurdering kapasiteten til lading systemet. Hvis ikke, sjekk med din lokale forhandler om en oppgradering høyere amp systemet før du installerer lysene.

• Kjøpe neon for prosjektet. Den mest økonomiske måten å kjøpe lysene er i en kit, tilgjengelig fra Internett-forhandlere (se ressurser) eller din lokale auto eller motorsykkel leverer butikken. Kits inkludere montering maskinvare, nødvendig ledningsnett og en bryter. Avgjøre hvor du vil montere bryteren. Det er mange alternativer, fra styret montert bytter til de montert i siden dekker eller festet til rammen. Kontroller at settet inkluderer også en sikring eller strømbryter.

Installasjon

• Installere neon i den valgte plasseringen. Hvis ingen mal er inkludert med kit og boring kreves, foreta din egen med bygging papir for å markere plasseringen av hullene. Bore nøye, bruker den anbefalte størrelse litt. Hvis du er usikker, bore et mindre hull som kan forstørres senere. Hvis bruker klemmer, forsiktig plassere klemmer hvor de ikke vil forstyrre bevegelige deler, og installere løst først. Bare skru dem når du er sikker på neon er der du ønsker. Bruke filler eller pads for å beskytte chrome eller malte overflater mens boring eller clamping for å unngå skade dem. Hvis du installerer neon under sykkelen, også installere skjold for å beskytte rør fra veien rusk. Skjold er ofte inkludert i pakkene.

• Installere svitsjen og ledninger. Bruk av krymping og stripping verktøyet for å opprette ledninger så lenge du trenger. Hvis en ledningsnett kommer med neon, følg instruksjonene nøye. Bruk isolert tilkoblinger når det er mulig, og bruk elektrisk bånd for å dekke alle synlige terminaler. Bruk zip bånd for å holde wire uanselig og bevegelige deler og varmekilder. Kontroller at sikringer er riktig installert for å hindre skade på lys og/eller elektriske systemet.

• Test lys og sikre at de fungerer riktig. Sjekk montering at lys er sikker og ikke vibrerer løs mens sykkelen kjører. Sikre frontlykter og andre lysene ikke ton ned når neon er aktivert. Dette kan bety at lading systemet er overbelastet, eller at det er en kort i det nye ledningsnett. Sikre alle ledninger er sikker og at bryteren fungerer riktig.

Tips og advarsler

  • Unngå koble neonlys direkte til batteriet uten en sikring i systemet. Dette kan forårsake rør for å blåse, som er svært kostbare. Bruk alltid forsiktighet når håndtere elektriske systemer.
  • De fleste neon er merket for Vis bruk. Sjekk lokale og statlige lover før kjøring med neon opplyst, som det kan være regulert av hvor du bor. Bruk vernebriller når håndtere neonlys. Lysene bør tilfeldigvis Knus, alvorlig skade øynene kan oppstå. Bruk hansker når mulig. Dette holder oljen fra fingrene av pærer og beskytter hendene ved brudd.