Nnywellness.com

Hvor å feilfri krom legering hjul som har sittet en stund


Hvor å feilfri krom legering hjul som har sittet en stund

Chrome, kort for krom, er et mykt metall som er brukt som en plating for å opprette en blanke overflater. Chrome, som har mange bruksområder, brukes ofte i bilindustrien plate støtfangere, felger og annen bil maskinvare. For å holde din chrome skinner, rense krom deler av bilen minst en gang i uken.

Instruksjoner

• Dra bilen i arbeidsområdet. Hvis du har kjørt bilen nylig, vente på det å avkjøle helt før du forsøker å rydde din chrome. Sprøyting varme hjul med kaldt vann, kan det føre til metall å sprekk. Når bilen er kult, spray hjul med vann og fylle bøtta.

• Mette en ren, myk klut med hvit eddik. Arbeider med en ren del av fille hver gang, forsiktig skrubbe hjulet for å fjerne noen tunge opphoping av smuss eller flekket. Skyll grundig med rent vann. Merk at du bør bare bruke eddik når hjulene har caked i smuss, siden det er surt og kan potensielt skade ferdig med konstant bruk.

• Legge til oppvaskmiddel eller bil såpe bøtte med vann. Dyppe en ren klut i løsningen og rengjør hjulene. Bruk en myk svamp hvis du trenger litt mer skrubbe strøm, men unngå alt slipende, siden det vil permanent ripe krom.

• Tørr hjulene helt med et mykt håndkle. Bruke to tynne strøk av bilvoks hjulene polering med en fille å beskytte og skinne krom.