Nnywellness.com

Funksjoner av Toyota Matrix


Funksjoner av Toyota Matrix

I 2002 introduserte Toyota athe kompakt kombi matrise til kjøretøy linje. Betraktet som en sportslig versjon av Toyota Corolla, er Matrix produsert i Canada for distribusjon i USA, Canada og Mexico. Toyota lagt små endringer til bilens eksteriør i 2005 og redesignet fullstendig den i 2007 å legge til flere alternativer og endre det helhetlige utseendet. Selskapet ga også to generasjoner av Matrix, mest gjeldende i 2009, og modeller fra begge generasjoner tilbyr lignende alternativer og funksjoner.

Base modell

Toyota tilbyr standard interiør og eksteriør funksjoner for matrise base modell. Den har en 1,8-liters, firesylindret motor med 132 hestekrefter. Stoff seter er standard, men oppgraderingsalternativet skinn er tilgjengelig. En CD-spiller med MP3 playback evnen og fire høyttalere legge til bilens grunnleggende stereosystem. Grunnmodellen inkluderer også fire-veis justerbare forsetene, en sammenleggbare baksetet og en bakrute munnstykke for avrimingssystem med en tidtaker.

Modell

S modellen har samme funksjoner som base modell med unntak av noen funksjoner som integrert tåkelykter foran og en bakrute vindusvisker. Hestekrefter øker fra 132 til 158 motoren er en 2,4 liter. Passasjer sete sammenleggbar og midtkonsollen inkluderer en split-level oppbevaringsboks i motsetning til den grunnleggende oppbevaringsboks inkludert innsiden grunnmodellen. Stereoplaten system er i utgangspunktet den samme som rimeligere base modell med unntak av seks høyttalere i stedet for fire.

XRS modell

XRS Matrix tilbyr de fleste funksjonene i alle tre modeller og er den dyreste. Som S-modell, motoren er en 2,4 liter med 158 hestekrefter, men andre tillegg til fasaden og interiøret skiller den fra alle andre modeller. Foran og bak spoilere, sammen med en Luke montert takspoiler, oppgradere utvendig. Også kommer den med 18-tommers legering hjul, større enn de på base og S-modeller. Ratt Lær-trimmet med lydkontroller og mer elegant, mer sporty utseende seter er Interiør oppgraderinger.

Universell funksjoner

Alle tre Matrix modeller har universell sikkerhetsfunksjoner inkludert anti-Lock bremser, foran og bak kollisjonsputer og foran fører og passasjer side hodet begrensninger. Toyota inkludert kjøretøy stabilitetskontroll på alle modeller, et system som reduserer motorkraft og anvender trykk å hjul når den oppdager veien problemer, og dermed redusere trekkraft tap og hindre hjul sklir. Alle Matrix modeller har også oppvarmede utvendige speil, cruise-kontroll, strøm vinduer og låser og et system som skjermer dekk press.