Nnywellness.com

Hvordan maksimere bilens handelen i verdien


Maksimere bilens handelen i verdien betyr mer enn å gi det en anstendig vask. Fokus på detaljer som Vedlikeholdsposter, mindre mekaniske og kosmetiske reparasjoner og døren dings og riper kan øke bilens handelen i verdien av hundrevis eller kanskje tusenvis, av dollar.

Instruksjoner

• Beholde alle fakturaene for planlagt vedlikehold og reparasjoner for bilen i en egen fil, og holde dokumentene trygge for når det gjelder tid til å handle i kjøretøyet. Dette vil ofte imponere bilforretning og salgssjef vil anta at du tok veldig godt vare på bilen, som vil resultere i en høyere tilbud i handelen.

• Fjern alle personlige eiendeler fra bilen før bringe den til forhandler som en trade-in. salg ledere elsker å fortelle historier om trade-ins med bagasjerommet fortsatt stappet full av bagasje og hanskerommet fremdeles fylt med ketchup pakker og servietter.

• Bringe bilen i for tjenesten å maksimere sin handelen i verdien. Hvis oljen er endret nylig, alle væsker er fylt og motorrommet er damp-rengjort, vil du motta et høyere tilbud. I tillegg hvis en mindre reparasjon dukker opp under det mekanisk inspeksjon, få det løst umiddelbart.

• Rengjøre både innvendig og utvendig for å maksimere bilens handelen i verdien. Har en profesjonell detaljering gjort til interiør og eksteriør, inkludert teppet og møbeltrekk sjamponering, dekket og hjulet rengjøring og en anstendig voks jobb. Hvis du har mye mindre døren dings og riper, kanskje du har noen av dem polert ut av en profesjonell.

• Maling bilen en annen farge hvis det er eldre og trenger en ansiktsløftning. Du kan også endre bilens utseende hvis det er en uvanlig farge. Husk, rød, hvit og svart biler har høyeste videresalg verdi, siden de er mest populære.

• Kjøpe en kopi av Kelly Blue Book fra en lokal bokhandel eller auto deler butikk. Kelley blå boken viser både engros og detaljhandel verdiene i bilen. I tillegg vil du kunne se, i bestemte dollarbeløp, hvor disse trinnene vil maksimere verdien av bilen.

Tips og advarsler

  • Når prøver å bestemme mellom fikse en mindre reparasjoner og bare la giveren trekke fra kostnadene fra den totale verdien av bilen, må du huske at giveren vil alltid øke prisen på reparasjon dramatisk.