Nnywellness.com

Hvor å sjekk hvis en Droid SD kortet formateres


Droid smartphones, som mange mobiltelefoner, bruke SD-kort til å lagre data og annen informasjon for telefonen. Droid produsenten bør ha formaterte harddisken før du sender du Droid telefonen, men du kan kjøre inn i en situasjon der kortet ikke er formatert allerede. Du kan sjekke kortet format status ved å koble den til datamaskinen. Hvis du vil formatere kortet, kan Android operativsystem du gjøre det gjennom cellen telefon.

Instruksjoner

• Skyv den dataoverføring kabelen inn telefonen Droid. Koble den andre enden til datamaskinens USB-port. Trykk på "Anmeldelse" panelet på din Droid å åpne den helt. Trykk "USB tilkoblet" meldingen i dette panelet. Velg "USB Mass Storage" slik at datamaskinen kan forsøke å få tilgang til SD-kortet.

• Klikk "Start". Klikk "Datamaskin". Prøv å få tilgang Droid SD-kortet ved å dobbeltklikke den tilordnede stasjonen. Hvis du mottar en melding som indikerer at stasjonen må være formatert, er kortet ikke er formatert.

• Koble USB-kabelen som overføring fra både datamaskinen og din Droid. Trykk på "Programmer"-menyen. Trykk "Innstillinger" og deretter "SD og lagring."

• Trykk "Unmount SD card" så det ikke er for øyeblikket i bruk av systemet. Trykk "Format SD card" og "Slett alt." SD-kortet er nå formatert og klar til bruk på telefonen og datamaskinen.