Nnywellness.com

Hvordan lese kopiere beskyttet DVDer


Hvordan lese kopiere beskyttet DVDer

Høyst DVDs kjøpt i en butikk kommer med noen form for kopibeskyttelse. Dette er å hindre at disse brukes til ulovlige formål. Et eksempel på dette ville være når noen kjøper en plate, og en kopi og gir det til en venn gratis. Dette er ulovlig, og kopibeskyttelse er å forhindre at. Mens det er vanskelig å kopiere en kopibeskyttet DVD, bare lese en er ikke så vanskelig i det hele tatt.

Instruksjoner

• Sett platen i DVD-spilleren. Det store flertallet av alle kommersielt tilgjengelige DVD har filmer eller TV-programmer på dem er kopibeskyttet. Derfor vet DVD spillere automatisk hvordan å lese en av disse platene. Bare åpne DVD-spillerens plateskuffen, satte platen med datasiden og lukke plateskuffen. DVD vil da automatisk laste og vise innholdet på TV-skjermen.

• Sett platen i datamaskinens DVD-stasjon. Hvis det er en data-DVD, en DVD med en PC-spillet, eller enda en DVD som inneholder en film eller TV-show, kan du også spille disse platene på datamaskinen. Bare åpne din DVD kjøre skiven brett, satte platen i skuffen med datasiden og Lukk skuffen.

• Åpne "Min datamaskin"-ikonet på skrivebordet.

• Klikk på ikonet for DVD-stasjonen i "Min datamaskin"-mappen. Dette fører til å spille platen. Hvis det er en data-DVD, vises en mappe viser innholdet. Hvis det er en DVD som inneholder et spill, et verktøy vises som lar deg installere det på harddisken. Hvis det er en video-DVD, vil datamaskinens standard DVD spiller programvare starte og spille av innholdet på platen.