Nnywellness.com

Hvordan øke iPhone minne


Hvordan øke iPhone minne

Apple iPhone er en kraftfull smartphone. Ikke bare er det en mobiltelefon, det også er en MP3-spilleren, og kan få tilgang til Internett eller kjøre noen av hundrevis av tusenvis av programmer- eller apps – som kan lastes ned fra Apples iTunes store. Ulike iPhone-modeller varierer i mengden tilgjengelig minne de har. Selv om iPhone ikke har gjenopprettet minne økt, kan redusere antall elementer i iTunes-biblioteket øke det tilgjengelige minnet i din iPhone.

Instruksjoner

• Koble iPhone til datamaskinen med USB-kabelen som fulgte med enheten. Kontroller at datamaskinen du kobler til har installert i iTunes-biblioteket.

• Velg iPhone fra listen på venstre side av iTunes-vinduet. Hvis du har navngitt iPhone, vises navnet i kolonnen. Å klikke på iPhone navnet vil bringe opp iPhone administrasjon vinduet.

• Klikk på kategorien "Musikk" gjør det vil vise spillelister som er lagret i iTunes-biblioteket. Fjerne uønskede spillelister og sanger fra iPhone ved å fjerne markeringen dem i dette vinduet.

• Klikk på kategorien "Apps". Alle apps som synkroniseres med iPhone får en sjekk i boksen ved siden av app. Uncheck boksene foran hver app som du ikke lenger trenger eller ikke bruker.

• Klikk på kategorien "Podcasts" Deaktiver alle podcastene du ikke eller vil ikke lenger på iPhone.

• Klikk "Sync"-knappen i hjørnet nederst til høyre i vinduet iPhone Manager. Dette vil synkronisere iPhone med iTunes-biblioteket og vil fjerne sanger, apper eller podcaster som du deaktivert. Når fullført, vil du ha mer minne til å bruke.

• Lukk bakgrunn apps. Med iPhone som bruker IOS 4.0 og nyere, kan du ha flere programmer som kjører samtidig. Når du har flere programmer som kjører, kan hukommelsen runtime raskt bli fortært, gjør iPhone kjører sakte. Lukke noen av dine kjører programmer vil øke runtime minne og forbedre ytelsen til iPhone.

Tips og advarsler

  • Færre programmer du har installert på din iPhone, jo mer minne du har tilgjengelig. Web-basert lagringen tjenestene kan lagre innhold som musikk og videoer på nettet i stedet for på din iPhone.