Nnywellness.com

Hvordan konvertere min 97 Tahoe til E85


Hvordan konvertere min 97 Tahoe til E85

Stigende priser og globale klimaendringer er bare to av årsakene til eier kan velge å konvertere et kjøretøy fra bensin til mer bærekraftig og ren brennende drivstoff som etanol. I det siste tiåret bilprodusenter har tatt til etterretning av voksende forbrukernes bekymringer og ramped opp produksjon av biler kjøre på høyere nivåer av etanol, med mest fullt i stand til å håndtere 10% blanding (E10). Eldre biler flex som ' 97 Chevrolet Tahoe kan bli drivstoff biler som kan kjøres på etanol, bensin eller enhver blanding, med bruk av en E85 konvertering kit.

Instruksjoner

• Ta Tahoe for motor og drivstoff system inspeksjon før konvertering til flex drivstoff eller E85. Dette er mest sørge for det er ingen problemer som kan bli forsterket når en ny stoff er innført på bilen, og også for å sikre at hvis "motor" lyset kommer på, er det fra drivstoff og ikke et problem med motoren.

• Kjøpe en E85 eller flex drivstoff konvertering kit. Kits er påkrevd fabrikater og modeller av biler. De varierer særlig i pris, selv om installasjonsprosedyren også varierer litt mellom kits.

• Kontroller at motoren på Tahoe er kult før du begynner konverteringen. Sikre modulen konvertering kit på et sikkert sted i motoren, fra noe varmt eller fra der det kan være hevet røsten løs.

• Koble fra fabrikken "mann" drivstoff injektoren kontaktene fra motoren. Plugge dem inn i konvertering kit "kvinnelige" enheter. Koble deretter konverteringsprogrammets hankontakter tilbake til den opprinnelige drivstoff sprøytebrukere. Flytt ned linjen slik at hver av tilkoblingene. Kontroller at tilkoblingene er alle sikker og ikke i kontakt med noe varmt i motoren.

• Sikre konverteringsprogrammets jording wire. Dette kan enten gjøres med motoren eller negativ batteri tilkoblingen, avhengig av omformer brukes. De nødvendige elementene for tilkobling, inkludert bolten, kommer med kit. Bruk en skiftenøkkel for å sikre skruen til ledningen.

• Start motoren. Hvis "Sjekk denne" lyset ikke går, så er Tahoe klar til å kjøre på etanol, bensin eller en blanding av to. Hvis "motor" lyset går slukke bilen og bekrefte at drivstoff injektoren kontakter og jording ledningen er riktig installert.