Nnywellness.com

Ford blå Oval Emblem fjerning


Blue Oval logoen er varemerke bildet av Ford Motor Co og gjenkjennelig ikon for den amerikanske bilindustrien. Mens logoen har blitt plassert på alle Vadested biler, kan det bli nødvendig for å erstatte det på grunn av skader fra ulykker eller elementene fjerning.

Typer

De fleste blå Oval emblemer, eller merker er som kalles de ofte, bare knyttet til bilen med en industriell styrke dobbeltsidig tape. Disse typene finnes vanligvis på karosserideler på bilens eksteriør.

Klipp montert emblemer finnes vanligvis på plastdeler, som bilens front grill.

Interiør emblem er oftest støpt inn trim de er på eller er bare klistremerker som kan bli fjernet og erstattet.

Fjerning

Felles, selvklebende montert emblemer kan virke vanskelig å fjerne, men med noen triks av handelen, komme med litt innsats. Taktikken er å ta tanntråd og kjøre det mellom emblem og kroppen panel å skjære gjennom den dobbeltsidig tapen. Dette vil la noen lim rester på kroppen panel som lett kan fjernes med små mengder aceton flommet inn i en myk, detaljering klut. Når du fjerner limet, være forsiktig med å bruke for mye aceton, som skade bilens maling kan oppstå. Sørg for å ha arbeidshansker når dette som floss kan kutte fingrene Hvis for mye kraft.

Selvklebende montert emblemet kan til tider være så tett til kroppen panel som kjører floss bak det er nesten umulig. Hvis dette er tilfelle, plasserer en detaljering barberhøvel (plast barberblad lue kan kjøpes på noe auto deler forhandler) mellom emblem og kroppen panelet og strikkes det frem og tilbake til et tilstrekkelig gap er opprettet. En plast sparkel kan også brukes til å oppnå samme resultat. Være forsiktig med å bruke skrutrekkere eller noen andre metallgjenstander, som kan skade finish av karosseriet.

Klipp montert emblemer krever tilgang til baksiden av grillen eller andre plast tilbehør der emblemet finnes. På baksiden, trykk klipp innover (eller utover avhengig av hvilken retning kroker på slutten av et klipp-punkt) og presse dem gjennom åpningene. Emblemet ville popmusikk ut etterlot ingen lim rester eller trenger for opprydding.

De samme trinnene kan også brukes for å fjerne modellen og motor betegnelse emblemer på bilens eksteriør, som "F350" og "6.0 Power slag."

Erstatning

Når du har fjernet rester, rense området med rensevæske, Fjern vokspapiret på limet funnet på baksiden av erstatning emblem og Trykk ny emblemet på plass for et par sekunder.

For clip-montert type, plasser klippene over åpningene i grillen, Trykk ny emblem tilbake gjennom åpningene og det sete selv.