Nnywellness.com

Kan jeg se Netflix på min EVO?


Kan jeg se Netflix på min EVO?

Sprint EVO er en Android smartphone det skaffer brukernes med en mobiltelefon, nettleser og underholdningssenter på en mobilenhet. Med sine Android operativsystem gir Sprint EVO brukertilgang til Android markedet å kjøpe og installere programmer på telefonen. En populær søknad er Netflix - et gratis program som gir Netflix abonnenter tilgang til on-demand-videoer fra tjenesten stor utvalg av videoer. Visningen EVO 4G, en Android tablett, støtter også Netflix.

Om Netflix

Netflix film tjenesten lar abonnenter til å leie et ubegrenset antall filmer hver måned for et flatt månedlig gebyr. Som Netflix abonnent, kan du få filmer gjennom e-post eller strømmen video og TV-programmer direkte på din datamaskin, mobilenhet eller TV.

Tilgjengelighet

Fordi Sprint EVO har en Android operativsystem, kan du se filmer på telefonen EVO. For å adgang Netlix på EVO, må du laste ned programmet gratis fra Android Marketplace og installere det på telefonen. Hvis du har en eksisterende Netflix-konto, har du muligheten til å logge på umiddelbart og begynne å søke for behovsbetinget programmering. Ellers må du opprette en konto og abonnere på Netflix tjenesten før filmer på din EVO.

Kostnader

Kostnaden for tjenesten Netflix, avhenger av om du vil bare øyeblikkelig tilgang eller muligheten til å leie filmer i posten. Grunnleggende abonnementet kan du øyeblikkelig strømmen et ubegrenset antall per måned, men inkluderer ikke leiefilmer via post. For noen få dollar mer per måned, kan du få on demand-tjenesten i tillegg til leie DVD og Blu-ray-filmer.

Funksjoner

Med Netflix søknad om EVO, kan du søke etter TV-programmer og filmer på enheten, lagt til alternativer Instant køen og se dine valg umiddelbart med et knappetrykk. Hvis du bare kan vokte halvdel av et program, kan du gjenoppta den senere, enten ved å gå tilbake til Netflix programmet på din EVO, eller ved tuning i på din TV eller datamaskin. For å få tilgang til Netflix på TV, trenger du tilgang til et Netflix-aktiverte enhet, for eksempel en Xbox eller Wii spillkonsoll.