Nnywellness.com

Bil kontrakt lover


Bil kontrakt lover

En bil kontrakt staver ut vilkårene for en økonomi mellom bilen kjøperen og Bank institusjonen å gi finansiering. Det refererer vanligvis mengden av lånet, hvor lenge lånet vil eksistere, rente og plikter låntakeren. Det er en avtale mellom banken og låntaker, som låner lover å betale tilbake penger tilgjengelig for kjøp av en bil.

Kontrakten Exit lover

Det er mye press når forbrukerne kjøper biler. Basert på dette presset, tror mange forbrukere feilaktig at det er en "nedkjølingsperiode" som en utilfredsstillende avtale kan være bare kjølt eller oppløst. Dessverre finnes så ikke, selv om noen gi utganger fra auto lån kontrakter, men bare under svært spesielle tilfeller. Slike tilfeller inkluderer ikke enkel misnøye.

Velg stater har "sitron lover" som var utformet for å hindre at forhandlere selger biler som har repareres gjentatte ganger under fabrikkgaranti. Begrunnelsen for Slike lover inkluderer biler som er problematisk eller det hindre forbrukeren fra uavbrutt glede av bilen som bruker en uvanlig mengde tid i butikken.

Garantier

Med mindre en forhandler spesielt reklamerer en bil som en "som er" salg (eller lignende merking), krever staten lover biler møte standarder for kvalitet. Forhandlere må gi garantier, som bokstavelig lover å selge biler som har ingen store mekanisk feil eller feil i en bestemt tidsperiode. Dessverre den tidsgrensen kan angis av dealeren, og feil og nederlag er vanskelig å koble til en tid før salg.

Subprime utlån

Vanligvis knyttet til boligmarkedet, begynte subprime utlån å vises i auto lån markedet tidlig på 1990-tallet. Subprime utlån oppstår når forbrukerne er innvilget lån uten faktisk å være kvalifisert. Slike lån kan opprette motgang for låntaker, som har kunstig inntekter skal vises mer kreditt verdig, men som faktisk inntekt ikke kan opprettholde betingelsene i lånet. Funksjoner i en bil er også forfalsket overstating verdien av tilleggsprogrammer eller inkludert tillegg i prisen som ikke er inkludert på bilen.

According to Duane Overholt of Stopautofraud.com, the dealers are "taking documents the bank requires, such as a book-out sheet, showing the equipment on the car, and falsifying that."

Subprime utlån har forårsaket mange bilkjøpere standard på lån de ikke har råd til og bør ikke er kvalifisert for.

Philip Reed av Edmunds.com anbefaler at faktiske avtale mellom selger og kjøper settes skriftlig før du går til økonomiavdelingen og at den endelige avtalen kontrolleres for å være sikker på at de er fortsatt på plass. Et annet alternativ for bil kjøperbeskyttelse på kontrakter er å sikre finansiering før du går til forhandleren.