Nnywellness.com

Hvordan registrere SIM-kortet på telefonen


Hvordan registrere SIM-kortet på telefonen

For at et SIM-kort til å gjenkjenne en mobil enhet, må flere krav oppfylles. Først må telefonen støtte bærer av SIM-kortet du bruker, i ulåst skjemaet eller som en støttet operatør enhet og andre, må du ha en aktiv kontrakt med SIM kort transportøren. Å avgjøre hvis begge sider oppfylles for å registrere et SIM-kort visse skritt må følges.

Instruksjoner

Registrere et SIM-kort på telefonen

• Kontroller at SIM-kortet du prøver å installere en del av en aktiv kontrakt. Hvis SIM-kortet brukes i mobilen registreres. Du kan også kalle SIM kort holderen for å fastslå gyldigheten. De fleste SIM-kort vil ha navnet på transportøren trykt på kortet.

• Fastslå om telefonen du prøver å bruke støttes av transportøren. Ta ut batteriet fra telefonen og skriv ned produsentnavnet og modellnummeret på innsiden klistremerke. Sjekk bærere hjemmeside eller ringe deres kundenummer for tjenesten for å kontrollere om telefonen støttes på nettverket. Hvis telefonen er ulåst, kontroller kalle frekvensen for enheten gjennom telefoner manuell eller produsenter nettsted (850Mhz eller 1900Mhz) og kontroller med teleoperatøren at de støtter frequency(s) som brukes av enheten. I USA på & T opererer på 850Mhz spekteret og T-Mobile opererer på alternativet 1900Mhz.

• Slå av telefonen og Finn enheter SIM-kortsporet. Vanligvis kortsporet finnes under enheter batteriet eller på en side lastet spor. Følg diagrammet beliggenhet til SIM-kortsporet å installere SIM.

• Aktivere telefonen og vente 15 til 20 sekunder for signalstyrke vises.

• Gjøre et utgående kall og utføre et innkommende anrop å teste alle funksjonene i SIM-kortet. Telefonen vil automatisk registrere kortet med enheten Hvis dette støttes av transportøren.