Nnywellness.com

Hvordan vet jeg om min TV er Analog?


Hvordan vet jeg om min TV er Analog?

12. juni 2009 byttet alle TV-stasjoner i USA til all-digitale sendinger. Hvis du har en analog TV og ønsker å fortsette å vise over-the-air programmering, du må enten abonnere på en kabel, satellitt eller telekommunikasjon leverandør eller må du installere en analog til digital omformer-boksen. Det er flere måter å finne Hvis TV-apparatet er analoge eller digitale, men den raskeste måten er ved å kontrollere din produsenten og modellnummeret på webområdet Digital overgang koalisjonen.

Instruksjoner

Hvordan vet jeg om min TV er Analog?

• Åpne nettleseren og gå til webområdet DTV overgang (. www.dtvtransition.org).

• Klikk "Er TV en DTV?" boksen til venstre i vinduet.

• Under – sjekk TV merke og modell, klikker du rullegardinlisten "Velg en merkevare", bla gjennom listen og velg TVen din produsent. Hvis du ikke ser produsenten i listen, har du sannsynligvis en analog TV-apparatet. Når én av metodene i delen Tips for bekreftelse.

• Klikk rullegardinlisten "Velg en modell", bla gjennom listen og velg TVen din modellnummer. Hvis du ikke ser din modellnummer i listen, har du sannsynligvis en analog TV-apparatet. Når én av metodene i delen Tips for bekreftelse.

• Klikk "Go." Nettstedet returnerer informasjon bekrefter TV er analoge, eller har innebygd digital tuner (som betyr det er digital-klar og ikke analogt).

Tips og advarsler

  • Du kan også bruke følgende metoder for å avgjøre hvorvidt TVen er analog: Sjekk bruksanvisningen bekrefte hvorvidt TVEN er analog. Se baksiden av TV-apparatet for "digital inngang" eller "ATSC" (avansert television systems committee) input forbindelse. Hvis du ikke ser en av disse inngangen etikettene, er TV analog. Sjekk modellnummeret på produsentens hjemmeside.