Nnywellness.com

Grundig satellitt 500 problemer


Grundig satellitt 500 er en high-end bærbar kortbølge radio sist produsert i 1992, ifølge DXing.com. Det er generelt en høy kvalitet enhet med positive anmeldelser, men satellitt 500 kan fortsatt ha problemer.

Hodetelefoner

Hvis lyden bare kommer ut av en side av hodetelefonene, bekrefte at de er koblet til den Grundig satellitt 500 hodetelefonen kaie, Line Out eller høyttaleren. Hvis de er koblet til høyre kontakten og ikke fungerer, kan du prøve et annet par hodetelefoner for å finne kilden til disse problemene.

Ingen strøm

Noen forskjellige problemer kan forårsake dette skal skje. Hvis du bruker en strømadapter, kan du kontrollere at den leverer 9 volt til 12 volt likestrøm (DC) på minst 500 milliampere, senter-positive. Sikre at låsebryteren ikke engasjert og teste ut batteriene for å avgjøre om de trenger utskifting.

Antenne problemer

Først bekrefte at bryteren ekstern/intern antenne er i riktig posisjon. Hvis teleskopisk antenne bryter, erstatte den eller bruke en ekstern antenne. This model uses the same telescopic antenna as Grundig Satellite models 400 and 700, according to Classic-Worldband.com.