Nnywellness.com

Hvordan erstatte frontplaten på en BlackBerry


Hvordan erstatte frontplaten på en BlackBerry

Behov for å erstatte frontplaten på en BlackBerry oppstår når en uforsiktig ulykke ender opp avlysning, bryter, splitting eller sprengning frontplaten, for eksempel. Men må ikke det nødvendigvis være noe galt med gamle frontplaten for å erstatte den. BlackBerry-brukere kan kjøpe frontplater med forskjellige utførelser og farger. En Blackberry-bruker kan velge å erstatte en frontplaten bare for å få BlackBerry hans valg eller personlighet.

Instruksjoner

• Plass BlackBerry med forsiden ned på et bord. Sett pekefingeren på knappen på bunnen av enheten og skyv baksiden av enheten mot deg. Ferdig skyve bakdekselet ned og legg det til side.

• Løft på batteriet fra toppen og snu det litt før det kobler fra BlackBerry-enheten. Hvis du har problemer med å fjerne batteriet, inn pekefingeren liten åpningen på øvre venstre del av enheten, som er stor nok for tuppen av fingeren til å passe i.

• Finn SIM-kortet og svart plast kategorien som er rett under den. Trykk på fanen ned med fingeren og skyv SIM-kortet mot deg til kan du fjerne den. SIM-kortet er tynn og er ca 1 tomme bredt og om lag 2 inches lang. Den har en lett avrundede nederst til høyre.

• Skru ut de tre skruene som holder interiør bakdekselet på plass. Fordi alle skruene er samme størrelse, du trenger ikke å bekymre deg om hvilke av skruene tilhører hvor når remontere enheten.

• Avsatt interiør bakdekselet og skru fire små skruene som holder hovedkortet til frontplaten. Sette skruene, men holder dem sammen. Når skruene er fjernet, plukke opp hovedkortet og sett det til side.

• Plass din nye frontplaten på bordet med forsiden ned. Fjern plast kontaktene for strømknappen, hodetelefoner og mute-knappen fra gamle frontplaten og legg dem på samme sted på nye frontplaten. Plasser hovedkortet under en på toppen av nye frontplaten og skyv den på plass.

• Erstatt de fire skruene som du fjernet i trinn 5. Smett interiør bakdekselet på plass. Trykk ned på begge sider i tillegg til toppen og bunnen slik dekselet er på plass. Deretter erstatte de tre skruene fjernet i trinn 4.

• Erstatte SIM-kortet og batteriet og skyv bakdekselet tilbake på plass. Frontplaten er nå erstattet.

Tips og advarsler

  • Ikke bland skruene fjernet i trinn 4 med skruene fjernet i trinn 5, som de er forskjellige størrelser.