Nnywellness.com

Hvordan finner jeg en 1996 Nissan Sentra strammer Bolt?


En Nissan Sentra strammer bolt og skivene bruk kraft mot tilbehør beltet å eliminere sagging i beltet seg. Som tilbehør beltet aldre det utvides, ligner på en utslitte strikk. Dette skaper slakk og ofte fører til at motoren skal kjøres uregelmessig. Du kan også oppleve problemer med servostyring i din Sentra. Du kan finne strammer bolten til 1996 Nissan Sentra høyre hjemme med noen verktøy. Hvis du vil erstatte tilbehør beltet, bør jobben ta 40 til 45 minutter.

Instruksjoner

• Høyne hetten på din ' 96 Sentra og stå på passasjerens side av motoren foran dynamoen. Dynamoen ligner motor koblet til baksiden av en oscillerende huset fan, men er en sølv inne fargen og laget av metall. Det har også en liten runde wiretrekk koblet til siden.

• Se ned i din Sentra motorrommet under dynamoen. Til høyre vil du se en stor wiretrekk to belter knyttet til den. Dette er din Sentra Veivaksel skivene. Den store skivene til venstre kobler til kompressoren. Nedenfor og i midten av de to store trinser sitter en mindre wiretrekk omtrent på størrelse med en hockey puck. Dette er din Sentra strammer skivene. Hvis du vil vise strammer bolten koblet til skivene, gjelde nødbremsen. Sikkert heve bilen på foran passasjerens side med en hydraulisk jack.

• Plass en egnet jack står under den Sentra ramme jernbane til hjelp i å støtte bilen. Skyv under bilen hjørne av fremre støtfanger. Når du er under bilen, bør du se på passasjerens side av motoren. Slå opp i motorrommet og Finn dynamoen igjen. Tegne synlig en loddrett linje fra dynamoen til din posisjon, og du vil se den strammer skivene. Umiddelbart sitter bak skivene strammer bolten.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har brukerhåndboken, nøye merke til kabelføringen for tilbehør beltet før du fjerner den. Hvis du har en mobiltelefon med et innebygd kamera, routing ta et bilde av beltet. Du kan også tegne en grov skisse på et stykke papir enklere å huske.