Nnywellness.com

De billigste forskuddsbetalte telefonene


De billigste forskuddsbetalte telefonene

Forskuddsbetalte telefoner er mobiltelefoner som ikke er låst til en bestemt Månedlig plan og fakturering gebyr eller av gitt snakke tid minutter. Mange forhandlere bære forskuddsbetalte telefoner tilgjengelig for kjøp på sine butikker, med populære merkene fra TracFone, jomfru og Metro PCS. I tillegg kan forbrukere kjøpe telekort for å legge ytterligere minutter og utvide deres servicedatoene, om pris og minutt varierer på hvert kort.

TracFone

TracFone har selv som Amerikas største no-kontrakten mobiltelefonileverandøren. Selskapet selger et stort utvalg av telefoner fra produsenter som Motorola, Nokia, Kyocera, Samsung og LG i flere utførelser inkludert compact vende, kameratelefon, og glidebryteren design.

Over 80 000 forhandlere bære TracFone merke telefoner og ekstrautstyr. Fra oktober 2010, telefon priser varierer fra så lite som $9.99 til $124.99 og utover for mer avanserte telefoner. I tillegg til butikker, TracFone selger sine telefoner og oppkoblingstid kortene online via deres hjemmeside, ofte tilbyr ekstra bonusfunksjoner eller airtime minutter når kjøpt online. Spesielle tilbud sendes ofte til kunder via e-post å fremme tidsbegrensede tilbud på lufttett minuttene.

Virgin Mobile

Virgin Mobile er en forhåndsbetalt mobiltelefon tjenesteleverandør som lar brukere "pay as you go," Ifølge leverandøren. Selskapet tilbyr forhåndsbetalte innført som tjenesten "payLo" av Virgin Mobile, som lar personer kjøpe telefoner uten årlige kontrakter eller månedlige avgifter. Kunder kan kjøpe ringetid kort eller betale for tjenesten med kreditt- eller debetkort eller kredittkort via Virgin Mobile nettstedet.

Fra oktober 2010, Virgin Mobile tilbyr et bredt utvalg av forhåndsbetalte mobiltelefoner fra produsenter som LG, Samsung og Kyocera som varierer i pris fra $9.99 og over med planer starter på $20 for 400 snakke tid minutter for en måned.

MetroPCS

MetroPCS er en stor mobiltelefonselskap som tilbyr lavpris forskuddsbetalte telefoner og planer inkludert med ubegrenset taletid, tekst og service uten årlige kontrakter og skatter og avgifter inkludert i gitt prisen. Fra oktober 2010 starter serviceplaner for MetroPCS på $40 dollar med en stor besetning opp telefoner med modeller av Kyocera, Motorola og BlackBerry, som starter på $29 dollar og over.

I motsetning til de fleste forhåndsbetalte mobiltelefoner selskaper er MetroPCS en av få tilbydere som tilbyr kontantkort tjeneste på Velg smart-telefoner som BlackBerry, men på en ekstra $10 dollar per plan.