Nnywellness.com

Slik konfigurerer du en Olevia-fjernkontroll for DirecTV


Du kan konfigurere fjernkontrollen Olevia å arbeide med satellittmottakeren DirecTV. Fjernkontrollen er ansett som en universell fjernkontroll og kan operere en rekke forskjellige typer utstyr, inkludert en DVD/VCR kam og surround-lyd stereoanlegg. Programmering av fjernkontrollen til flere elektroniske enhetene er ikke bare praktisk, men også en plass saver, siden du ikke trenger å bruke flere fjernkontroller til å drive ulike typer utstyr.

Instruksjoner

• Slå DirecTV satellittmottaker og TV på.

• Trykke "Funksjon" på Olevia eksterne til "Satellitt" lyset blinker på fjernkontrollen. Hvis det er ikke "Satellitt" lys, velge "A", "B" eller "C" som tilordnet knapp for satellittmottakeren.

• Hold knappene "Enter" og "Fungere" samtidig i fem sekunder. Vent til den oransje lampen begynner å blinke før du stopper å trykke på de to knappene.

• Skriv inn koden 3001 bruke tastaturet på fjernkontrollen. Ifølge brukerhåndboken er dette tilordnet koden DirecTV. Vente på den oransje lampen slutter å blinke

• Pek fjernkontrollen mot DirecTV mottaker og trykk knappen "Satellitt" eller hva knappen du programmert til å arbeide med mottakeren øverst på fjernkontrollen. Dette anses å være strømknappen for enheten. Hvis mottakeren er slått av, var programmering vellykket. Hvis ikke, gjentar du trinnene.