Nnywellness.com

Hvordan sjekke kjølevæske nivå bryteren på en Saturn


Bryteren kjølevæske nivå varsler andre generasjon, innebygde diagnosesystemet (OBD-II) når radiator blir lite kjølevæske. Over tid denne sensoren kan bli korrodert og slutter å fungere riktig. Som et resultat, hvis din Saturns radiator utvikler en lekkasje, kan din OBD-II ikke indikere et problem. Kjølevæske kan kjøre ut av radiatoren, som kan fordreie motorblokken som følge av overoppheting. Alle Saturns siden 1996-modellåret utnytte OBD-II til diagnosen, så prosessen for feilsøking kjølevæsken nivå bryteren er den samme for alle Saturn bygget siden da.

Instruksjoner

• Kjøre din Saturn på et sett med ramper. Sikker parkering brudd. Åpne motor panseret. La Saturn tid å kjøle.

• Plass en ren avløp panne under petcock på undersiden av radiatoren. Åpne petcock med en tang og avløp ca to gallons av væske i pannen. Lukk petcock med Tanga.

• Start av Saturns motoren. Vente i omtrent fem minutter "Kjølevæske" lyset å belyse. Hvis lampen ikke lyser i fem minutter, er kjølevæske nivå bryteren defekt. Hvis den lyser, umiddelbart slå av kjøretøyet. Saturn radiatorer hold omtrent seks gallons av kjølevæske, og du vil ikke skade bilen ved å kjøre den med fire gallons av væske i fem minutter.

• Åpne lokket på overflyt ekspansjon tanken på venstre side av radiatoren. Plass en trakt i hullet. Hell kjølevæske i radiatoren. Lukk lokket.