Nnywellness.com

Hvordan fungerer en mekanisk bil Jack?


Hvordan fungerer en mekanisk bil Jack?

Hvis kjøretøyet noensinne brytes ned, kan du være i dårlig form hvis du ikke vet hvordan du bruker en mekanisk bil jack. Dette er et verktøy som brukes til å hjelpe en personlige løfte en bil for vedlikeholdsformål. Informasjon om dette verktøyet er avgjørende for eventuelle bileieren.

Funksjonen

Mekanisk knekter, også kalt jackscrews, bruker en gruppe på levers og skruer løfte opp biler uten store anstrengelser. Noen jacks bruk en lever i kombinasjon med en skralle. Spaken reiser bilen, mens funksjonene ratchet å stoppe bilen kommer. Dette gjøres til en bestemt høyde.

Typer

Det er flere ulike mekaniske kontakter tilgjengelig for bruk. Simplex merkevaren har ratchet, Skrue og hjul på sin produktserie. Hver jack har egen personlige vekt kapasitet, som spenner fra rundt fem til over 150 tonn.

Fordeler

For en bileier, kan en mekanisk jack meget vel være det viktigste verktøyet i samlingen. Hvis du trenger å løfte en bil, gjør en jack det enkelt samtidig som du kan utføre nødvendige oppgaven. En jack er svært nyttig hjelp for ting som å endre dekk og bremsejobber oljeskift.