Nnywellness.com

Årsaker til roten en Android


Årsaker til roten en Android

Når du rot en Android-enhet, oppretter du en ny "SuperUser" konto på enheten som gir deg full kontroll over systemet, som en administratorkonto på datamaskinen. Heie er ikke ulovlig, men det kan garantien enheten og noen programmer på en forankret telefon kan bryte mobilleverandørens tjenestevilkår.

Ytelse

En Android-enhet er en mobil datamaskin med en prosessor, interne minne og lagerplass bare som en stasjonær eller bærbar PC. Ytelsen til din Android er basert på de samme faktorene som påvirker datamaskinens hastighet, for eksempel minne og prosessorhastighet. Når du rot din Android, kan du installere programmer som lar du fjerne hukommelse hogging programmene av enhetens produsent eller mobiloperatør, flytte enhetens datahurtigbuffer fra internminnet til microSD-kortet og overclock prosessoren for å gjøre det kjøre raskere.

Tethering

Tethering kan du bruke enheten Internett-tilkobling på din stasjonære eller bærbare datamaskinen via en USB-tilkobling, Wi-Fi eller Bluetooth. Hvis du mister din vanlige Internett-tilkobling for datamaskinen, kan du bruke Android enheten som backup modem. Mange bærere inkluderer tethering som en betalt alternativet, men en forankret Android-enhet kan du installere programmer som vil tjore datamaskinen og Android uten å betale en månedlig avgift. Disse tethering apps kan krenke din operatør bruksvilkårene og forårsake utestengning av kontoen, så de er best brukt med måte.

Sikkerhetskopiering

Unrooted Android-enheter støtter apps å sikkerhetskopien kontakter, tekstmeldinger, Samtalelogg og apps. Disse programmene er nyttig hvis du får ny telefon eller tilfeldigvis fjerne noe. For en fullstendig sikkerhetskopi av alt på din Android-enhet, inkludert modifikasjoner på operativsystemet, må du bruke programmer som krever en forankret enhet. En fullstendig sikkerhetskopiering er også nyttig hvis du vil bytte mellom og endret og lager versjon av operativsystemet eller unroot enheten.

Modifikasjoner

Programmering team oppretter regelmessig nye full-system endringer for Android enheter, kalt ROMs. ROMer er full-systemet bildefiler som erstatter lager operativsystemet, og krever en forankret Android. En ROM kan legge til nye funksjoner til Android enheten som VPN, endre brukergrensesnittet og inneholder ofte den nyeste versjonen av Android operativsystem, selv om produsenten eller bærer ikke har befridd det for enheten. Med en forankret Android, kan du prøve funksjonene i ulike plater å finne det som best dekker dine behov.