Nnywellness.com

Hvordan kjøpe en ny 2009 Ford Escape


Hvordan kjøpe en ny 2009 Ford Escape

Som 2009 forsvinner videre i bakspeilet, blir det vanskeligere å finne en ny bil fra samme år. Hvis en splitter nye 2009 Escape er bilen må, er det ikke umulig å finne en. The 2009 Ford Escape er en V6 SUV med en seks-trinns automatisk girkasse og smidig fjæringssystem. 2009 flukten kombinerer komfort, stil og ytelse funksjoner som mange kjøpere finner attraktive.

Instruksjoner

• Kontakt Ford forhandlere i ditt område, for de kan ha nye 2009 unnslipper fortsatt på lager som de ikke har solgt. Utvide din søkeområdet utenfor din by eller tettsted kan også være nyttig hvis du er villig til å reise for å hente kjøretøyet.

• Sjekk med eBay og andre online auto forhandlere å finne ut om enkeltpersoner eller forhandlere har nye Ford rømming som de prøver å selge. Du finner en nesten ny eller splitter nye 2009 flukt på denne måten.

• Gjøre forberedelser til å kjøpe bilen du finner. Hvis kjøper fra en forhandler, kontrollerer du om forhandler finansiering er tilgjengelig. Hvis kjøper fra en person eller forhandler uten finansiering, gå til en bank å bli godkjent for en auto lån. Alle lån vil være avhengig av din kredittverdighet, som er evaluert basert på kreditt score og historie.

• Når alle finansiering er på plass, plukke opp bilen fra kjøp plassering og ta den med hjem med deg.

Tips og advarsler

  • Det vil bli mer og mer vanskelig å finne en splitter nye 2009 Ford Escape lenger 2009 blir. Hvis du ikke finner en ny tilflukt, vurdere å kjøpe en med lav miles eller sjekk i dealeren insentiver for å kjøpe en senere modell Ford Escape.