Nnywellness.com

Hvordan bli kvitt Lifter støy


Hvordan bli kvitt Lifter støy

Som finnes i en cam-i-blokk motor er løftere ansvarlig for overføring av bevegelsen av kamaksel flikene til støtstenger. Støtstenger betjene rocker armene, som åpner ventiler. Hydrauliske løftere tillate ventil heisen øke med turtall ved å fylle opp med olje som olje press stiger. Oljen inne skyver rocker armene videre fra kamakselen, som forårsaker ventilene åpne ytterligere. Oljetrykk feil er vanligvis på roten av lifter trykke, også kjent som lifter kollaps.

Instruksjoner

• Kontroller oljenivået. Hvis oljenivået er lav nok, kan oljepumpe begynne å suge inn luft ved høye TURTALL, dermed sulter løftere av nødvendige presset. Hvis oljen er for høyt, roterende Veivaksel og stenger vil sprute i den, tvinge luft bobler i luften og snu den til en marengs-lignende skum som ikke bygge det riktige presset. Hvis det er for høyt, avløp i olje pan og fylle den med riktig mengde væske. Hvis det er for lav, legge olje i gjennom lokket til det er til riktig nivå.

• Start motoren og kontroll for å sikre at du får tilstrekkelig oljetrykk og lytte for lifter tappe. Legge til en olje flushing løsemiddel i motoren. Start motoren og sett den til inaktiv på ca 1000 rpm ved å dreie den inaktiv justeringsskruen på gass kroppen. Tillate at motoren inaktiv femten minutter.

• Sitte bak rattet, og veldig gradvis øke gass til ca 2500 rpm og slipp den. Fortsett å gjøre dette igjen og igjen i ca fem minutter. Dette kontinuerlig pressurize og de pressurize løftere, sende løsemiddelet gjennom og bryte lifter stempler løs.

• Tapper olje i olje avløp pannen, men la det gamle oljefilteret på plass. Fylle motoren med svært lett tømming av motor olje. Disse spesialiserte oljer er vanligvis 0W-20 vekt og bare litt tykkere enn vann.

• La motoren til inaktiv i 20 minutter, gjenta lifter pumpe opp prosedyren i trinn tre om en gang hvert tredje minutt. Tapper olje, skru det gamle filteret fra blokken, erstatte den med en ny og fylle motoren med anbefalte olje. Start motoren og se etter lifter tappe.

• Fjern motoren deksler og sjekk for ødelagte eller bøyde komponenter. Hvis du synes at motoren hadde bøyd støtstenger, utslitt løftere (eller lash justerbar på en overhead-cam motor), skadet eller utslitt vippearmer (cam tilhengere på en overliggende kamaksler motor) eller utslitt valvesprings, deretter må du erstatte de berørte komponentene.

Tips og advarsler

  • Verste fall er at ventilen stammer er slitt ut hvor de kommer i kontakt med rocker armene, i da du må fjerne topplokk for å erstatte ventilene.
  • Hvis maskinen bruker justerbar vippearmer, må du bare justere dem for å få sikkerhetslogg (aka ventil lash). Men bruker mest moderne motorer en ikke-justerbar valvetrain der en godt fungerende hydrauliske lifter eller lash innstilt holder valvetrain kjører med null klaring.