Nnywellness.com

Hvordan Unbolt dreiemoment konverter på en låst opp motoren


Hvis motoren er låst opp og slår seg ikke, og du må fjerne dreiemoment-konverter, fjerne overføring for å få tilgang til bolter. Dreiemoment konverter er boltet til svinghjul eller flexplate, men er ikke boltet på overføring. Den glir på overføringen skaftet. Du får ikke tilgang til bolter av slår motoren ved veivakselen og nå bolter gjennom skriverdekselet.

Instruksjoner

• Fjerne negative batterikabelen, ved hjelp av riktig skiftenøkkelen. Sett den til side, sikrer at det ikke touch metal.

• Jack opp bilen, bruker gulvet jack, deretter støtte det med jack står.

• Skyv avløp pan under overføring pannen. Løsne boltene på pannen og la kjelen tips ned renne væsken. Fjerne avløp pan helt og hell resten av væske ut. Rengjør avløp kjelen med butikk filler, og deretter installere det på nytt med en ny pakning.

• Fjerne baksiden U-felles, med riktig kontakter og skiftenøkler. Trekk drivaksel av overføringen. Legg det til side. Koble alle ledninger sele koblinger på overføring. Fjerne speedometer kabelen og eventuelt til TV-kabelen, fra overføring.

• Fjerne shifter sammenhengen, skrutrekker og kontakter. Støtte overføring med gulvet jack, eller hvis du bruker en heis, med en overføring jack. Ta ut boltene som holder bellhousing på baksiden av motoren. På noen biler må du bruke to lenge servertillegg og en universell socket for å nå bolter. Vær forberedt på å balansere overføring på jack.

• Dra kontakten og overføring fra motoren nøye, så du ikke skader selene. Dreiemoment konverter vil gli på akselen for overføring. Flytt overføring ut av veien og støtte det slik at det ikke faller av jack. Fjern dreiemoment konverter beholde bolter og løfter dreiemoment konverter svinghjul eller flexplate.