Nnywellness.com

Hvordan erstatte bremseskiver i BMW


Hvordan erstatte bremseskiver i BMW

Når gasspedalen trykkes ned på en BMW utstyrt med skivebremser (som inkluderer alle moderne BMWs), tvinger bremsevæske stempelet i caliper trykke bremsekloss mot rotoren, som i sin tur stopper bilen. BMW bremseskiver slites ut over tid fra gjentatt bruk og ofte må byttes. Jobben kan behandles av alle anerkjente mekaniker--- eller hjemme med riktig verktøy og erfaring.

Instruksjoner

• Parkere bilen på et flatt og jevnt underlag. Sett på parkeringsbremsen, og plasser den i utstyr hvis det er en manuell. Løsne det lug vanskelige problemer for hjul på alle fire hjørner. Heve bilen med et gulv jack, og senk det sikkert på jack står på alle fire hjørner. Se brukerhåndboken som fulgte med BMW å bestemme riktig jacking poeng, som varierer avhengig av modell. Avslutte det lug vanskelige problemer og hjulene og sette hjulene.

• Spray brems renere på brems rotoren, tykkelse og nærliggende deler. Tørk delene med en ren, tørr klut. Finn to store boltene som holder caliper på strut. Disse er plassert på den øvre og nedre delen av tykkelse på siden som vender hjulet godt. Fjern disse to bolter socket og ratchet. Skyv låsen åpner og lukker av rotoren. Støtte skyvelære med en stykke wire knyttet til en nærliggende suspensjon komponent eller på en plattform for å hindre skade bremsen linjen.

• Fjern de to boltene som holder caliper braketten socket og ratchet. BMW bruker stjerneformet bolter for å holde brakettene på. Disse er fjernet med en Torx bit. Satt braketten når den er fjernet.

• Søk etter festeskruen BMWs bruk å holde rotoren til bilens hub. Denne er plassert på rotoren. På BMWs frosset denne skruen ofte på mot fuktighet og smuss, så det anbefales at du spray gjennomtrengende smøremiddel på festeskruene før du prøver å fjerne dem. La væsken suge i så lenge som mulig for å lette fjerning av denne skruen. Du kan også la det sitte over natten.

• Fjern festeskruen, som på BMWs fjernes med en Allen fastnøkkel. Når festeskruen er fjernet, trekke rotoren rett ut av huben. Hvis nødvendig, Tapp rotoren bakfra med en gummihammer for å frigjøre den fra huben.

• Spray ny rotoren med brems renere og tørke den ned. Spray brems renere på underlaget hub og tørke den ned også. Skyv den nye rotoren til huben. Bare bruke godkjent av BMW bremseskiver når utføre en brems jobb på en BMW. Installer festeskruen og stram den hånden stramt. Denne skruen gjør ikke å være altfor strammet.

• Installere caliper transportøren med to boltene som holder den på. Skyv caliper og bremseklosser over nye rotoren og installere boltene som holder tykkelse på. Gjenta for andre hjørnene av bilen. Installer hjulene og senk bilen til bakken. Stram det lug vanskelige problemer i et krysset mønster. Pumpe gasspedalen før det føles fast igjen.