Nnywellness.com

Kan jeg installere TVEN som trådløst?


I dagens moderne datamaskin alder, synes alt å gå trådløst. Trådløse telefoner, trådløst Internett og Bluetooth er alle store faktorer i stadig-fremrykkende teknologi. Når du lærer om denne teknologien, men vilkårene og informasjon kan være skremmende og forvirrende. Trådløst tilbehør har nylig vist potensialet i TV (TV)-markedet, men vellykkede gjennomføringen er en annen historie helt.

Trådløs forklart

Før du tenker på trådløse TV, vurdere hvordan trådløs fungerer i andre teknologiske programmer. I utgangspunktet trådløsteknologi overfører informasjon frem og tilbake via høyfrekvente radiobølger. Disse bølgene operere på en mye høyere bølgelengde enn en vanlig musikk radiostasjon, men de har en større båndbredde, og derfor overføre mye større mengder informasjon. Dessverre, høyere bølgelengde og båndbredde kan bli brukt bare over korte avstander.

Trådløs og TV

Året 2008 og 2009 så mange utviklingen i TV og hjemmekino industrien takket være bruk og utvikling av Blu-ray-plater og HD-innhold. Dessverre bærer denne utviklingen ikke i den trådløse verden og ingen banebrytende teknologier ble sett i området. Noen produsenter, men forsøker å bringe trådløs datamaskinen verden til TV: Intel annonserte tidlig i 2010 innføre trådløs visning (WiDi) som gjør at TVEN til å koble trådløst til din datamaskin til å vise TV-programmer og filmer.

Fremtiden

Som hjem media teknologien modnes, naturlig, er sømløs integrasjon av det gjennom en hjemmedatamaskin system naturlig banen til sin utvikling. Som computing, TV, Internett og mobiltelefon teknologi modne og blitt standardisert, mer trådløs tilgang og multimedia innhold vil bli tilgjengelig i hjemmet til en lavere kostnad. Dette vil sannsynligvis oppstå gjennom kunnskapsrike hjemmedatamaskin brukere eller tilbys av kabel og telefon selskaper med internettilgang. Ett aspekt er sikkert: informasjon og teknologi har aldri utviklet så raskt, og de fleste hjem medier, inkludert TV, vil trolig bli trådløs i det neste tiåret.