Nnywellness.com

Hvordan finne verdien av en brukt bil


Hvordan finne verdien av en brukt bil

Det er flere klarerte kilder for å forske anbefalte priser for brukte biler. Men retningslinjene kan generelt og ikke faktor i hvordan vanlige eller sjeldne kjøretøy er i ditt område og om det kan kommandere en bedre pris. For å finne nøyaktig salg verdien av en brukt bil eller lastebil, må du se på både lokale og nasjonale kilder.

Instruksjoner

• Gå online og gå bil salg-oppslagsområder som Kelley Blue Book, Edmunds eller NADA guider du kan finne anbefalte priser etter gjør, modell, år, kjørelengde, funksjoner og tilstand. Noen områder kan ta opp gjeldende oppføringer for kjøretøyer, muligheten til å søke etter område. Hvis du finner at det er bare en bestemt modell av interesse innenfor en 100 mil, forvent at kjøretøyet å være priset høyere enn blå bokført verdi.

• Se i delene avisen automatisk klassifisert for bruktbil oppføringer. Vise både forhandler annonsene og til-salgs-av-eier oppføringer. Sammenlign de prisene til hva du så på Kelley Blue Book eller Edmunds nettsteder. Det er en god sjanse de kan være høyere.

• Bringe bilen til en klarert mekaniker, enten du er interessert i å kjøpe eller selge den. En bil kan være i god eller aften utmerket tilstand selv om det har vært i en ulykke før, men en mekaniker vil kunne fortelle ved merking under bilen eller feilaktige skruer eller bolter. De kan finne slitasje utover kjørelengde tallene og muligens tilby eller hjelpe deg med å beregne, en annen salgsverdi som kan skrives inn i blandingen.

Tips og advarsler

  • Alltid har en klarert mekaniker sjekke ut bilen du er interessert i å kjøpe eller selge.
  • Forhandlere betrakte Edmunds og Kelley blå boken regelmessig, så forventer dem å ha en grunn til hvorfor bilen er dyrere, eller hvorfor de tilbyr mindre bytter inn.