Nnywellness.com

Problemer med Blackberry fet 9650 fra Verizon


Problemer med Blackberry fet 9650 fra Verizon

Utgitt Research in Motion BlackBerry Bold 9650 våren 2010 som en etterfølger til Blackberry Tour modeller. Den største endringen for enheten er nye sporet puten, snarere enn en spor ball, som viste seg å være problematisk med tidligere versjoner. Det tilbyr også en Wi-Fi valgmuligheten for nettverkstilkobling. Samlet, online vurderinger er positive for denne BlackBerry Bold modellen, men kontrolløren og brukere har registrert noen problemer med enheten.

Wi-Fi og problemer med nettverkstilkobling

Blackberry Bold 9650 er forskjellig fra sine forgjengere ved at det tilbyr muligheten til å koble trådløst via en Wi-Fi-tilkobling. Men ifølge Al Sacco, en korrekturleser for Computer World, er det utfordrende å koble til Wi-Fi-nettverk. Phonearena.com legger til at nettleseren fortsetter å være treg og imponerende, men at OperaMini leseren vil hjelpe begrense problemet.

Plassering av microUSB-porten

Høyrehendt brukere finner at det er vanskelig å bruke Blackberry Bold 9650 når det lades på grunn av plasseringen av microUSB-porten nederst på håndsettets side. Consumersearch.com også siterer plasseres microUSB-porten og sier at det er nesten umulig å mens enheten lades.

Problemer med å bruke sporet puten

BlackBerry Bold 9650 har et nytt spor puten i stedet for en spor ball. Infogadget.com av gjennomgang av sporet puten er blandet. Det vises puten er svært følsom og tar litt å bli vant til, og brukerne trenger en ren, tørr tommel kunne bla. Andy Garcia, skrive for-eWeek.com, siterer kan bla og rull til slutten av et dokument, i stedet for å måtte presse ofte for å få til slutten av en lang webside.

Batteri

Batterilevetiden på Blackberry Bold 9650 er lengre enn tidligere modeller, men det ikke er så robuste som andre mer kraftkrevende enheter, ifølge Sean Macleod, skrive for wirelessunderground.com. Andy Garcia, skrive for eWeek, påpeker batteriet er vanskelig å fjerne fra Blackberry Bold 9650 fordi det er vanskelig å få et godt grep på den.