Nnywellness.com

Hvordan endre en Sportster lyddemper


Hvordan endre en Sportster lyddemper

Skifte de lager lyddempere på en Harley-Davidson Sportster motorsykkel er en av de første modifikasjonene høyst eiere gjør sine maskiner. Enten det er en throaty buldrende tone du søker eller høyere lyden av en racing maskin, beholder nesten ingen Harley sin fabrikk lyddempere på veldig lenge. Harleys egen delekatalog, samt de mange ettermarkedet leverandører, tilbyr et stort utvalg av lavere begrensning lyddempere som vil bringe den legendariske Harley-Davidson motor lyd liv og øke en sykkel kraft samtidig. Når den ønskede mufflers har blitt valgt, er det en relativt enkel oppgave å installere dem.

Instruksjoner

• Løsne orm og roller klyper knytter varmeskjoldet til hodet eksosrøret bruker en rett skrutrekker eller en ¼-tommers nutdriver. Fjern varmeskjoldet og legge den til side.

• Fjern bolt og mutter sikre lyddemper klemmen foran Veggmonteringsbrakett. Kast gamle klemmen. Fjern alle bolter og andre nøtter som sikre lyddemper å støtte parentesene. Beholde denne maskinvaren hvis nødvendig for installasjon av nye lyddemper.

• Koble gamle lyddemper fra eksos crossover røret og strikkes det frem og tilbake til den slips av hodet røret. Lett sand slutten av toppteksten røret med fin-korn emery klut og et tynt lag av gjennomtrengende smøremiddel.

• Installere noen erstatning parentes etter produsentens instruksjoner. Installere en ny pakning i crossover mottaket av den nye lyddemperen og arbeide nye lyddemper på hodet røret. Vri og jobbe den rundt etter behov til alle skruehull er stilt opp skikkelig.

• Bruk alle ny maskinvare knytte den nye lyddemperen til monteringsbrakettene, hvis oppgitt. Hvis ikke, smør og bruke all gammel maskinvare som du beholdt.

• Sett den nye lyddemper klemmen på plass. Stramme det opp med nye skrue og mutter som følger med den. Tettsittende opp alle montering bolter og muttere. Erstatte varmeskjoldet. Gjenta hele framgangsmåten for den andre lyddemperen. Start sykkelen og sjekk for eventuelle eksos lekkasjer.

Tips og advarsler

  • Gjennomtrengende smøremiddel må brukes hvis sykkelen er flere år gammelt og/eller har omfattende korrosjon på til monteringsdelene.
  • En myk-faced hammer eller tre og en konvensjonell hammer kan brukes å frigjøre "sta" lyddempere som ikke skal da løsne lett.
  • I tilfeller hvor omfattende korrosjon ligger må innløp tube lyddemper varmes opp, bruke en propan blowtorch og en passende flamme sprederen.
  • Koniske enden av en felles "lady-fot" Lirk bar gjør et effektivt verktøy for stille opp skruehull, hvis du tilfeldigvis har en i verktøykassen.
  • Hvis du må hammer på noe, Bruk sunn fornuft og holde dine slagene som mulig. Ikke bli båret bort og gå vill. Bruk bare nok kraft til å frigjøre delen som du vil fjerne.
  • Hvis du er tvunget til å varme opp lyddemper for å fjerne det, Vær svært forsiktig når du bruker blowtorch. Tørke alle gjennomtrengende olje av overflater og holde flammen godt unna alle plastikk eller gummi deler.
  • Når endringer gjøres til systemet for en Harley-Davidson motorsykkel, vil det være nødvendig å frem sykkelen drivstoff system til en litt bedre blanding. På forgasser sykler, vil dette innebære re-spyling carb; på innsprøytning modeller må sykkelen ECU tilbakestilles til nye spesifikasjoner. Det anbefales at du lar en autorisert Harley forhandler utføre disse tjenestene.