Nnywellness.com

Hvordan lage din egen iPhone App


Hvordan lage din egen iPhone App

Hvis du har ingen eller svært lite kunnskap om programmering språk HTML, CSS og Javascript, kan du fortsatt gjøre dine egne iPhone-programmer ved å bruke en online mobil maker nettstedet. Mange mobile app maker nettsteder har lett-å-bruke verktøy som lar deg lage imponerende iPhone-programmer i mindre enn tre minutter. Når du er ferdig kan å opprette ny iPhone app, du sende det til Apple App Store og dele den med andre.

Instruksjoner

• Gå til et webområde for mobil-maker og klikk på "Registrer" knappen for å opprette en brukerkonto. Skriv inn hele navnet ditt i tekstboksen "Navn". Skriv inn brukernavnet i den boksen "Brukernavn". Opprette et passord og angi informasjon i boksen "Passord". Skriv inn epostadressen din i boksen "E". Klikk på "Registrer" knappen.

• Klikk knappen "Opprette App" og angi informasjonen for nye iPhone-app. Skriv inn navnet på din app i tekstboksen "App navn". Legge til en beskrivelse for iPhone app, og skriv inn informasjonen i boksen "Beskrivelse". Klikk på "Lagre"-knappen når du er ferdig.

• Velg alternativet "App bakgrunn" og velger en stil for din bakgrunn. Under "Velg tekstfarge" aktivere alternativknappen for fargen du vil bruke. Velg en bakgrunnsfarge. Beveg musepekeren over boksen og dobbeltklikker på den. Et fargekart med flere farger på den vises utfoldelse skjermen. Beveg musen over fargen du vil bruke som bakgrunnsfarge for iPhone app og dobbeltklikk på den.

• Velg et bakgrunnsbilde for din iPhone app. Aktiver alternativknappen for "Bibliotek" Hvis du vil bruke et bilde som er tilgjengelig på webområdet for mobil-maker. Bruk fremover og bakover pil-knappene til å navigere gjennom bakgrunnsbilder. Når du er ferdig, velger du knappen "Lagre bakgrunn" merker.

• Aktivere alternativknappen for "Last opp ditt eget" Hvis du vil bruke et bilde fra datamaskinen. Finn banen til filen der du har bildet som er lagret på datamaskinen. Klikk på knappen "Åpne" og laste opp bildefilen på mobil maker webområdets server. Klikk på "Lagre bakgrunn"-knappen når du er ferdig.

Tips og advarsler

  • Gjøre visse lagres bildet du bruker som en. PNG-fil. Bildet dimensjoner skal 320 (bredde) og 460 (høyde) i piksler.