Nnywellness.com

Hvordan å sette opp en Digital boks


Hvordan å sette opp en Digital boks

Uansett hvilken TV-tjeneste du mottar, har du vanligvis en slags en digital boks. Dette dekrypterer programmering informasjonen fra et kabel- eller satellittleverandøren din. Hvis du har en analog TV, må den digitale mottakeren som konverterer de digitale antenne signalene til analog form. Uansett hva du bruker med TV-boksen er grunnleggende installasjonsprosessen den samme.

Instruksjoner

• Fest kabelen som går fra kabel-/ innspill til "In"-porten på den digitale mottakerboksen. Hvis du bruker en antenne, koble kabelen som går fra antennen til "I" porten på digital omformer.

• Koble de røde, grønne og blå komponentvideokabler til portene "Komponent ut" boksen mottaker. Koble den andre enden av hver kabel til "Komponent i" portene på TV. Hvis du bruker en digital omformer, koble en koaksialkabel til "Ut"-port og plugg den andre enden inn i "In"-porten på TV. Hopp over neste trinn hvis bruke omformer koaksialkabelen gir både lyd og video feed.

• De røde og hvite RCA-lydkablene inn "Lyd ut" portene på den digitale mottakeren. Koble andre endene av ledningene i "Lyd inn"-portene på TV.

• Slå på TVEN og den digitale mottakeren. Velg "komponentvideo" eller kanal "3" Hvis du bruker konverteringsprogrammet. Programmering lastes på TV-skjermen.