Nnywellness.com

Hvordan å erstatte et 9 volts batteri med en Adapter


Hvordan å erstatte et 9 volts batteri med en Adapter

Batteridrevne enheter som radioer og MP3-spillere benytte likestrøm elektrisk energi. Selv om den batteridrevet enheten kan være bærbare, i mange tilfeller enheten holdes på ett sted på alle tider.

Over levetiden til en batteridrevet enhet, kan batterier være endret hundrevis av ganger. Hvis batteridrevet enheten er holdt på samme sted til alle tider, og det er en stikkontakt i veggen, kan det være mer praktisk og pris = effektivt konvertere enheten til en stikkontakt-drevne enheten.

Instruksjoner

• Åpne batterirommet på enheten og klipp av batteriet klipp-grensesnittet. Stripe 1/4 tommers isolasjon fra eksponert ledningene. Klipp kontakt slutten av DC-adapter og merke positiv DC-adapter ledningen med et stykke tape.

• Stripe 1/4 tommers isolasjon av DC-adapter ledningene. Trekke ledninger fra hverandre slik at det er ca fire inches av avstanden mellom ledningene. Vri positiv DC-adapter ledningen til den røde batteriet wire på elektrisk enheten. Loddetinn tilkoblingen og dekke felles med elektriske tape.

• Tvinn sammen svart batteriet wire med gjenværende DC-adapter wire og loddetinn tilkoblingen. Pakk felles med elektriske tape. Klipp en liten bit av fra batteridekselet og kjøre adapter ledningen gjennom resulterende hullet. Sett på batteridekselet (pass på at dekket elektrisk leddene forblir i batterirommet).