Nnywellness.com

Hvordan endre en Alternator i en 1997 Geo-bane


Når du er sikker på at du trenger en ny Dynamo din 1997 Geo Tracker, kan du ta bilen et sted og bruke masse penger, eller du kan gjøre det selv for prisen av en ny eller ombygd Dynamo. Det eneste spesialiserte verktøyet du trenger for denne jobben er en vanlig bil momentnøkkel. Hvis du ikke har en, kan du leie fra din lokale jernvarehandel for utleie.

Instruksjoner

• Åpne panseret på din 1997 Geo Tracker, og Finn batteriet.

• Bestemme hvilke kontakter du trenger for negative batteri kabelen mutteren, plassere den på mutteren, koble ratchet og dreier mutteren i retning mot klokken. Fjern batterikabelen fra batteriet når mutteren har vært tilstrekkelig løsnet.

• Finn dynamoen, som blir på siden nær toppen av motoren. Dynamoen ser ut som en elektrisk motor med en talje på forsiden og en fan belte løkker over skivene. På baksiden av dynamoen er koble elektriske ledninger, som må fjernes.

• Koble riktig kontakt du alternator wire koble nøtter, og fjerne dem. Trekke ledninger av elektriske polakkene. Vikle et stykke elektriske tape rundt ledningen som ble fjernet fra øvre pole. Bruke den som referanse for å vise hvor det skal festes på nyinstallerte dynamoen.

• Fjerne trekull beholderen ved å ta av montering bolter og trekke det ut. Beholderen ser ut som en stor svart dekket kaffe kan, som må fjernes til dynamoen festeboltene.

• Finn dynamoen festeboltene: en kan bli funnet på toppen og en på bunnen. Fjern disse boltene. Som du ta av øverste, blir fan beltet løs. Legg merke til at monteringsbraketten for topp bolten tillater dynamoen pivot sidelengs. For nå, bare hvile beltet i motor-bukten, og trekke gamle dynamoen ut.

• Plass ny eller ombygd dynamoen i nøyaktig posisjon der den gamle var. Tråd hver av montering bolter i hånd, men tillate dynamoen å være løs slik at den dreies fra side til side langs toppen Veggmonteringsbrakett.

• Sløyfe fan beltet over den ny eller ombygd Dynamo skivene.

• Plasser ratchet og socket på topp montering bolten, og holde bolten på plass med én hånd. Bruke den andre hånden å fysisk presse dynamoen så vil pivotere inne monteringsbraketten og stramme opp beltet. Hold dynamoen i denne posisjonen med belte stramt, og med den andre hånden, slå montering bolten med ratchet og kontakt med klokken for å stramme. Når bolten holder beltet på sin egen, slipper dynamoen og stramme opp bunnen montering bolten akkurat nok til å få det tett.

• Angi din momentnøkkel lese 17 fotpund, og knytte den til Dynamo montering bolter, en om gangen. Slå dem tett inntil momentnøkkel klikker eller skalaen leser 17, avhengig av hvilken type momentnøkkel du har.

• Koble alt fra trinn 2, 4 og 5 i omvendt rekkefølge og lukke panseret.

Tips og advarsler

  • Å ha en annen person trekk på dynamoen å gjøre det pivot for å stramme beltet vil gjøre snu festebolter stramt enklere. Auto butikker bruker en liten jack som kiler mellom motor og alternator. Denne enheten kan cranked for å stramme beltet og tillater en person å stramme lett montering bolter. For gjør-det-yourselfer, kan et stykke tre brukes som lever mellom motoren og dynamoen gjelder den samme slags press.