Nnywellness.com

Hvordan å synkronisere bilder fra en datamaskin til Voyager


LG Voyager er en berøringsskjerm smarttelefon med en QWERTY tastatur. I tillegg til å kunne ta bilder på telefonen, kan du overføre bilder fra datamaskinen til telefonen MicroSD-kort, som brukes til å lagre alle multimedia-innhold på telefonen. LG Voyager støtter PNG, JPG, BMP og GIF-bildeformater. Du kan overføre så mange bilder til telefonen som MicroSD-kortet kan inneholde.

Instruksjoner

• Åpne dekselet og MicroSD-kort på høyre side av telefonen. Sett inn MicroSD-kortet med kontakter vendt opp, inn i sporet. Kortet settes fullt når det klikker. Lukk dekselet.

• Koble telefonen til datamaskinen med den medfølgende USB-datakabelen. Trykke "Enden/Power" på telefonen for å gå tilbake til hovedmenyen.

• Trykk på "Innstillinger og verktøy"-ikonet. Trykk "Verktøy." Trykk "USB masselagringsenhet". Datamaskinen oppdager telefonen og et MicroSD-kort. Et vindu åpnes. Klikk "Åpne mappe til å vise filer." En mappe som inneholder alt innholdet på telefonen og MicroSD-kortet åpner.

• Dobbeltklikk på mappen "Mine bilder". Klikk og dra og slipp bildene du vil på Voyager inn i mappen "Mine bilder". Koble telefonen fra USB-kabelen når du er ferdig med å legge til bilder.

• Trykke "Enden/Power" på telefonen for å gå tilbake til hovedmenyen. Trykk på "Get It Now"-ikonet. Trykk "Bilde og Video" Trykk "Meg kinofilmene". Det vises en liste med miniatyrer. Trykk på miniatyrbildet av bildet du vil åpne.