Nnywellness.com

Hvordan Renhet drivstoff injektoren dyser


Drivstoff injektoren rengjøring presenterer en interessant slags dilemma for den gjennomsnittlige forbrukeren. Som mange prosedyrer møtte på 21 bil landskapet, er den vanskeligste delen avgjøre hvorvidt å gjøre det i første omgang; og hvis så, så hvordan. I dette tilfellet er brorparten av arbeidet mer i å finne ut hva du skal gjøre enn å faktisk gjøre det.

Instruksjoner

• Hell en konsentrert drivstoffet injektoren renere i gasstanken med hver fylle opp i to til tre måneder. Høres enkelt, men lakk som innskudd på din injektor skjermene tar tid å bryte ned; den mest økonomiske tilnærmingen kan være å innføre en konstant strøm av svak løsemiddel over en periode på flere måneder. Så lenge innskudd ikke består av rust og skitt, deretter en konsentrert drivstoff renere vil til slutt spiser gjennom blokkeringer og la ting gratis skal fungere etter hensikten. Denne tilnærmingen er langt fra gratis, skjønt; Hvis du tar en flaske per uke, sju dollar per flaske og åtte ukers behandling, ser du på totale minimum investering på $60. Men denne tilnærmingen vil også rengjøre resten av drivstoff system, inkludert drivstoffpumpe, drivstoff filter sokk, bensintank og linjer, så det er en fin tilnærming hvis du har tålmodighet for den.

• Våren for en profesjonell injektor rengjøring. En rekke spesialitet forhandlere selger kits som lar deg koble en sylinder kraftig, trykkluft løsemiddel til drivstoff linje og skyte det gjennom din sprøytebrukere. Forutsatt at innskuddene vil oppløse - som de sannsynligvis vil - så denne tilnærmingen vil gi nesten umiddelbare resultater. Trykksatt løsemiddel beholdere er billig nok, vanligvis priset rundt $20 fra nettbutikker. Men trenger du også en "test line" og en adapter sette koble beholderen til drivstoff jernbane. Forvente å tilbringe på mellom $150 til $350 på en linje/adapter kit. Og du vil fortsatt ha å gjøre det selv. I dette tilfellet er du bedre heading ned til din lokale forhandler og betale $120 til $150 å ha din sprøytebrukere profesjonelt renset. Du kan sveive opp utgifter mindre enn hva du ville bruke til å gjøre det selv, og du vil ha fred i sinnet som det ble gjort rett.

• Fjern sprøytebrukerne og ha dem gjenoppbygd. Dette er et tilfelle der det kan lønne seg å gården arbeidet ut en profesjonell. Kan du bygge sprøytebrukerne selv? Ja, noen ganger - forutsatt at du har de riktige verktøyene, og at er sprøytebrukerne brukbare. Hvis du kan gjenoppbygge sprøytebrukerne, så gjør det. Gjenoppbygge kits er veldig billig i mange tilfeller, kjører så lite som to til fire dollar per injektor. Gjenoppbygge prosedyrer for brukbare sprøytebrukere er vanligvis ukomplisert, og instruksjoner for å erstatte o-ringer, filter skjermbildene og pintle caps ofte kommer med ideene. Hvis du ikke vet hva en pintle lue er, så du er best av å betale ca $25 hver sprøytebruker har tilgang til gården arbeidet. Flere selskaper vil ta din sprøytebrukere i posten og bygge dem på nytt, men snu-tid er vanligvis en til to uker. Hvis du har tid, beats det betale $60 til $100 for nye sprøytebrukere.