Nnywellness.com

Hvor å fastsette lyden på Coby Digital DVD-spilleren


Coby linjen av elektronikk spesialister på rimelige enheter som MP3-spillere og DVD-stasjoner. Hvis du har en Coby digital DVD-spiller koblet til TVen ha ikke du noen problemer mens du spiller filmer. Men kan til tider det oppstå problemer med lyden. Dette problemet kan ikke nødvendigvis være med DVD-spiller, men vanligvis kan du fikse hva problemet er.

Instruksjoner

• Slå på både TV og Coby digital DVD-spilleren. Endre kanal TV video tuner eller en annen tilkoblet enhet. Lytte til lyd spiller gjennom høyttalerne. Hvis det er ingen problem med lyden, vet du problemet er med DVD-spilleren eller kablene.

• Fjern kabler forbinder Coby digital DVD player med TV. Kontroller kablene. Hvis bruker en koaksialkabel betrakte metall pin inne kontaktene. Hvis PIN-koden er bøyd må du rette det ut med nål nebbtangen. Se over kabelen for å se om det er noen kutt i ledningen. Hvis det er skade, dekk kuttet med elektriske tape.

• Se innsiden av portene på både TV og DVD-spilleren. Fjerne støv, skitt eller hår stakk inni portene.

• Koble en ny eller annerledes kabel til portene du bruker. Det kan bare være en feil med kabelen. Spille av en film når du kobler med en annen kabel. Hvis problemet vedvarer er problemet med Coby digital DVD-spillerens port.

• Prøv å bruke en annen port. Hvis du kobler til TV via koaksialkabel, bytte til RCA-kabler (tre kabler, en gule kabelen video, to lyd kabler for lyd). Hvis bruker RCA kabler, bytte til koaksialkabel. Spille en annen DVD for å se hvis lyden korrigerer seg selv. Hvis det er fortsatt et problem med lyden problemet ikke kan løses, og du må kjøpe en ny DVDspiller.