Nnywellness.com

Hvordan jeg senke reservehjul på en ' 88 Toyota Land Cruiser?


Hvordan jeg senke reservehjul på en ' 88 Toyota Land Cruiser?

Alle Toyota lastebiler og SUVs på 1980- og 1990-tallet ansatt på samme måte å senke reservedeler dekk montert under bakre understellet av kjøretøyet. Mange eiere oppdaget (den harde måten) at når reservehjul var nødvendig, kabelen som støtter dekket hadde beslaglagt på grunn av eksponering mot elementene. Dette kreves kutte kabelen å løslate det gnist trette og gjengis understell lagring av reservehjul ikke lenger et alternativ hvis kabelen ble erstattet. Smøring kabel med en anti-gripe sammensatte et par ganger i året vil holde det i stand.

Instruksjoner

• Åpne bakre luken av Land Cruiser hente nødutstyr for veikant dekkforhandleren. Det ligger i et bur på passasjersiden bak lasterommet.

• Sette sammen to stenger--med kroken på det på slutten og en annen med et firkantet tips.

• Plass hekta slutten av sammensatte stangen i det lille hullet i støtfangeren nær Bilnummeret. Se under for å justere kroken inn i hakket til reservehjul kabel festepunkt. Juster kroken inn i hakkene og hvile stangen på bakre støtfanger.

• Ta lug skiftenøkkel og plassere det firkantede hullet i midten av skiftenøkkelen på den kvadrerte enden av stangen.

• Vind samlingen stang og fastnøkkel mot klokken til reservehjul berører bakken. Snu stangen og skiftenøkkel samlingen et par ganger at kabelen litt slakk for å fjerne dekk fra huben beholde braketten. Heis det gnist trette oppover på den ene enden for å pivotere braketten vertikalt og skyv den gjennom hullet senteret av det gnist trette.