Nnywellness.com

Hvordan koble en overvåkingskamera til en datamaskinskjerm


Bruke datamaskinen dataskjerm din overvåkingskameraer. Ved hjelp av et kamera video til VGA omformer-boksen, kan du vise videostreamer fra din overvåkningskameraene på både LCD- og CRT-skjermer. Boksen VGA omformer bruker en innebygd video prosessor å glatte ut kornete video og justere klarhet - gjør en høyoppløselig enhet som datamaskinen overvåke en høykvalitets oppgradering over en standard overvåking skjerm.

Instruksjoner

• Koble overvåking kameraet til VGA omformer boksen via en videokabel for RCA. Koble den ene enden av kabelen til gul kompositt RCA-utgangen på boksen omformer og plugg den motsatte enden av kabelen til gul kompositt video porten på kameraet.

• Koble boksen omformer til skjermen via boksens VGA-port. CRT-skjermer, koble skjermens innebygd VGA-kabel til VGA-porten på boksen omformer.

• Bruk en VGA-til-VGA-kabel til å koble en LCD-skjerm til boksen omformer. Kjøre VGA-kabelen fra VGA-porten på boksen omformer til VGA-porten på baksiden av LCD-skjermen.

• Bruk bryteren tre-modus oppløsning på siden av boksen omformer for å sette videoen kvaliteten og oppløsningen av det konverterte signalet - skjermen vil trolig støtte alle tre oppløsning moduser.

• Koble spissen av omformer boksens strømadapter røde DC-strømkontakten på boksen omformer - koble transformator enden av kabelen inn i en stikkontakt. Slå på overvåkingskamera, boksen VGA omformer og skjermen.