Nnywellness.com

Hva er Full Spectrum lyspærer laget av?


Hva er Full Spectrum lyspærer laget av?

Full spectrum lyspærer er energieffektive pærer som absorbere gule og andre dulling komponenter fra synlig lys å produsere renset lys som er hvit. Pærene er langvarig.

Neodym

Neodym er en naturlig forekommende, sjeldne jordarter, som brukes til å lage lyspæren glass. Myk sølvfargede metallet som fører til endringer i glass farge under ulike forhold filtrerer ut gule komponenten som finnes i lysspekteret og produserer renset lys som har nesten samme kvalitet som naturlig forekommende hvit dagslys.

Elektronisk Ballast

Elektronisk ballast gir progressive lys og eliminerer buzz på operasjon, som de fleste lys viser oppstart. Dette begrenser hvor mye strøm og øker effektiviteten.

Parabolske lys diffuser

Disse pærene har en parabolske lys diffuser som beskytter øynene fra stamme-produserende stirrer. Det reduserer lysstyrken, og det kan hjelpe for å behandle sesonger Affective syndrom, som kan forårsake depresjon og humør svinger i mennesker.

Høy CRI

Full spectrum lyspærer har en høy farge gjengivelse indeks. En indeks av 100 CRI garantier lys som nærmer seg kvaliteten på naturlig sollys.