Nnywellness.com

Hvordan legge til Freon til en 1997 Ford kontur


Hvordan legge til Freon til en 1997 Ford kontur

En 1997 Ford kontur har et aircondition-system som bruker Freon R-134a som kjølemediet. Du trenger ikke å gå til en mekaniker til å belaste systemet, fordi du kan kjøpe en boks med kjølemediet fra de lokale auto delene butikken og lade det selv. Får ikke R12 kjølemiddel, fordi det ikke er kompatible bilene produsert etter 1995. Med riktig kjølemiddel, lading klimaanlegg systemet er en enkel jobb som koster mindre enn å ta bilen til en mekaniker.

Instruksjoner

• Kjøpe en kan av R-134a kjølemediet og lading slange med et mål fra din lokale auto deler butikken.

• Start motoren biler. Slå anlegget til maksimal A/C.

• Fest slangen kan av R-134a hvis slangen ikke kom festet. Åpne din profil hette. Finn klimaanlegget linje foran bilen over radiatoren. Den har et lavt trykk og en høytrykks tjenesten passende. Finn lavt trykk tjenesten passende, som er den mindre og er til høyre for midten av bilen.

• Skru lokket fra lavt trykk tjenesten montering. Skru lading slangen til montering. Trykk på utløserknappen på kan av R-134a at kjølemediet skjedde i bilens air condition-systemet.

• Lytte til air condition pumpen å engasjere seg, hvis det allerede ikke har gjort så. Hvis det ikke involvert, stoppe fylle bilen med kjølemediet og ta bilen til en mekaniker. Hvis det engasjerer eller har tidligere engasjert, fylle systemet med R-134a. Se måleren å sikre klimaanlegg systemet ikke er overfylt.

Tips og advarsler

  • Pumpen kan engasjere og frigjøre regelmessig. Når pumpen er slått av, kan måleren lesing på R-134a slippe. Kontroller at trykket ikke er for høyt når pumpen aktiveres.
  • Høytrykks og lavt trykk beslag er forskjellige størrelser. Du kan ikke passer lading slangen på høytrykks tjenesten montering.
  • Ikke fyll systemet med R-134a hvis pumpen ikke fungerer. Trykket blir for høy hvis pumpen begynner å arbeide, og som vil skade din air condition-systemet.